Šta znači sanjati eksere

Značenje sna ekseri

Sanjati eksere: ekseri kao simbol u snovima predstavljaju rešenost da održite stvari na okupu. Da biste ostvarili neki svoj cilj (ili ciljeve), verovatno ćete pristati na teške uslove i davati svoj maksimum u svakom smislu. Pokušajte da se setite koliki su bili ekseri koje ste sanjali, da li su bili mali ili veliki i čvrsti i od kakvog su metala bili napravljeni da biste lakše shvatili na šta se tačno odnosi san. Za tumačenje sna je važno i kako i zašto ste koristili eksere.

Sanjati kako ukucavate eksere u nešto ukazuje na to da ćete uskoro razrešiti neku situaciju koja vas muči već duže vreme. Moguće je da ste nedavno shvatili koja strategija je zapravo najbolja za „napad“ na ovaj problem i njegovo trajno uklanjanje. Moguće je da ste uvideli da je jedino odlučna akcija način na koji možete rešiti problem.

Sanjati kako vadite eksere iz nečega govori o tome da niste spremni da se posvetite nečemu – verovatno nekom projektu na poslu ili ljubavnom odnosu. Moguće je i da pokušavate da se izvučete iz nekih starih odnosa ili obećanja koje ste dali. Verovatno smatrate da to nije bila dobra odluka ili da niste prava osoba za tako nešto. U vašem životu postoji nešto u čemu naprosto ne želite da učestvujete ni na koji način i sada tražite izlaz, a verovatno ste svesni da je jedini izlaz nagao i „nasilan“ i da će verovatno povrediti nekoga.

Sanjati da ste stali na ekser govori o tome da ste slučajno postali „kolateralna šteta“ tuđih postupaka ili planova. Ovakav san može značiti i da ste se slučajno i nehotično isprečili nekom na putu do ostvarenja cilja. Još jedno moguće značenje je da ste na neki način povređeni samo zato što ste bili u pogrešno vreme na pogrešnom mestu. Recimo, ovakav san može govoriti o predstojećem otkazu zbog promena u menadžmentu firme.

Published
Categorized as E
error: Content is protected !!