Šta znači sanjati džina, džem, džep

Tumačenje snova džin, džem, džep

Sanovnik džin

Sanjati džina: san u kom ste videli džina ili neki džinovski objekat se odnosi na nešto što vam na javi izgleda „ogromno“ ili vam je, sa druge strane, veoma značajno u životu. Ovakvi snovi se mogu javiti kada se na javi suočavamo sa „džinovskim“ problemima ili se generalno osećamo beznačajnim i „malim“, kao da nismo dorasli takvom zadatku – zapitajte se da li u vašem životu postoji neki takav problem. Takođe, džin u snovima može da se odnosi na vaša osećanja nesigurnosti i bezvrednosti. Ponekad stičemo takav utisak kada se poredimo sa drugima koji, naspram nas, izgledaju kao da su u životu uspeli u svemu.

Ovakav san može govoriti o tome da svesno ili podsvesno imate utisak da vaše želje i potrebe nisu toliko važne, iako to možda i nije slučaj. Nasuprot tome, san o džinovima (pogotovo ako ste u snu vi bili džin u odnosu na ostale ljude i objekte koje ste sanjali) može značiti da se na javi osećate veoma moćno i znažno – ili da makar imate želju, ali i plan da prevaziđete sve probleme sa kojima se trenutno suočavate.

Sanovnik džem

Sanjati džem: džem kao poslastica u snovima predstavlja simbol udovoljavanja sebi ili govori o tome da trenutno radite nešto kako biste se osećali bolje i sebi popravili raspoloženje. Takođe, ako ste sanjali kako pravite ili jedete džem, to može govoriti o tome da trenutno prolazite kroz period koji vam prilično teško pada i da pokušavate da napravite neku promenu na bolje. Ako ste u snu samo videli džem u tegli, to može značiti a dajete sve od sebe da popravite stvari u svom životu, ali uspeh koji očekujete izostaje – u najboljem slučaju, stvari se poboljšavaju tek neznatno.

Sanjati kako jedete velike količine džema i to vam prija ukazuje na to da na javi gledate da udovoljite sebi kako god možete, a pritom ne uzimate u obzir tuđe potrebe niti posledice svojih aktivnosti. Sanjati kako neko drugi u snu jede džem može govoriti o vašoj zavisti ili osećaju da svi drugi oko vas dobijaju nešto u životu, a vi uvek ostajete po strani i morate da se zadovoljite „mrvicama“ – imate utisak da sudbina naprosto nije fer prema vama. Sanjati džem na kom se nahvatala buđ ili džem koji se pokvario znači da ste na neki način „zaglavljeni“ u situaciji koja ne vodi nikuda. Za detaljnije tumačenje sna, razmotrite i voće od kog je džem bio napravljen – to vam može dati bolji uvid u značenje sna.

Sanovnik džep

Sanjati džep: sanjati kako stavljate nešto u džep govori o vašoj velikoj posesivnosti ili previše zaštitničkom stavu prema nekome ili nečemu. Sanjati kako držite ruke u džepovima ukazuje na to da se trenutno osećate bespomoćno, kao i da strpljivo čekate da se „točak sreće“ okrene u vašu korist.

Sanjati probušen džep ukazuje na vaše nemarno trošenje ili na rasipanje novca na stvari koje vam nisu neophodne, te ne bi bilo loše da srežete troškove i obratite više pažnje na svoje finansije.

Sanjati kako ste pronašli nešto neočekivano u džepu govori o tome da ćete uskoro naučiti neku novu veštinu.

Sanjati džeparoša koji je uspeo da vas pokrade ukazuje na to da se osećate kao da vas drugi iskorišćavaju zbog vašeg statusa, moći ili poštovanja koje uživate; moguće je da ovakav san govori o tome da u bliskom okruženju imate osobu kojoj ne verujete i imate utisak da bi trebalo da je se čuvate. Ako ste vi u snu džeparili nekoga, to može značiti da vi sami koristite nečiju dobrotu i poštenje da postignete svoje ciljeve.

Published
Categorized as
error: Content is protected !!