Šta znači sanjati escajg

Sanjati escajg: kompletan escajg u snu se obično odnosi na promene koje trenutno pravite u životu. Escajg se koristi kako bismo uzeli ono što nam je potrebno od hrane, te metaforički predstavlja stvari koje nam trebaju kako bismo u životu dobili nešto što nam je neophodno. Kao i kada je reč o hrani, escajg u prenesenom smislu može predstavljati ono što nam treba da bismo ispunili neki svoj cilj ili želju.

Kašika predstavlja ono što nam je potrebno da „zadržimo“ kako bismo se osećali zadovoljno, dok je viljuška simbol ubadanja i probadanja nečega, pravljenja promene u pravcu koji će nam pomoći da nešto „uhvatimo“ i uzmemo.

Takođe, viljuška može biti simbol više izbora koje imamo ili nekog značajnog „raskršća“ u životu.

Nož simboliše ideje moje mogu biti bolne ili neophodne „rezove“ koje moramo da napravimo da bismo doprli do suštine. Takođe, nož može predstavljati i „rasparčavanje“ neke situacije na sastavne delove kako bismo doprli do njene suštine i srži. Ukoliko ste sanjali kako koristite escajg i jedete, za tumačenje sna je veoma važno i šta ste jeli (pogledati tumačenja za određene vrste hrane) i da li je u snu neko bio sa vama – ako jeste, razmislite šta ta osoba predstavlja u vašem životu i kako se uklapa u kontekst ostalih značenja.

Tags: sanjati kašiku, sanjati viljušku

error: Content is protected !!