Šta znači sanjati dopisivanje

Sanovnik tumačenje najčešćih snova o dopisivanju

Šta znači sanjati dopisivanje? Snovi o dopisivanju, bilo telefonom ili preko interneta, imaju slično značenje kao i sanjati telefon. Ipak, kada čitamo poruke, ipak imamo posla sa rečima u pisanoj formi. Kada su napisane, reči mogu imati i druge konotacije u odnosu na izgovorene reči i obrnuto.

Sanjati dopisivanje je još jedan simbol komunikacije. Sanjati da se dopisujete sa bilo kim obično znači da želite da ostanete u kontaktu sa tom osobom na javi. To može biti neko koga veoma volite ili sa njim delite jaku i duboku vezu. Sanjati kako šaljete poruke znači da pokušavate da pokušavate da nekome nametnete neko svoje mišljenje ili stav. Razmislite kako ste se osećali u snu. Ako ste bili frustrirani jer vaše poruke nisu stigle drugoj osobi iz nekog razloga, moguće je da osećate frustraciju na javi jer niste u mogućnosti da pričate sa tom osobom.

Sanjati da vam je inboks pun predstavlja vašu aktivnu komunikaciju sa ljudima na javi. Sanjati da ignorišete nečije poruke obično govori o tome da ne uživate u jednostavnim stvarima u životu. Zapitajte se čime ste nezadovoljni i šta vas čini nesrećnim.

Sanovnik slati poruke nekome ko vam ne odgovara je znak vaše društvenosti i mnogobrojnih prijatelja koje imate; takođe, ovo može biti i znak da neko poseban „oduzima“ veći deo vašeg slobodnog vremena.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!