Šta znači sanjati grom i munju

sanovnik grom

Šza znači sanjati grom i munje? Sanjati munju i grom najčešće govori o iznenadnim uvidima, osvešćivanju i duhovnom otkrovenju. Ovakvi događaji su naječšće praćeni velikim iznenađenjem i jakim emocijama. Obratite pažnju na kontekst sna i emocije koje su se javile u njemu – tako možete dokučiti na šta bi se tačno vaš san mogao odnositi.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju munje i gromovi

Sanjati munju, pa grom: ako ste sanjali kako ste videli munju, a tek zatim čuli grom, to ukazuje na situaciju u kojoj ćete dobiti makar neku vrstu upozorenja na nadolazeća iznenađenja ili opasnost. Pazite na svaki moguć „signal“ na javi koji bi mogao ukazivati na nešto neočekivano i šokantno.

Sanjati oblak koji nosi grmljavinu: veliki crni oblaci, koji nose kišu i grmljavinu, su najčešće upozorenje na nadolazeći problematični period. Ljudi oko vas su verovatno potpuno nesvesni nadolazećeg šoka i promena. Ipak, postoje jasni znaci koji upozoravaju na nevolje. Pripremite se za moguće opasnosti i sve ono što bi moglo proizaći iz njih.

Sanjati munju ili udar munje:  ovakav san ukazuje na sile koje su van vaše kontrole. Te sile mogu biti destruktivne i nemate pojma kakve će posledice ostaviti na vas. Ipak, trebalo bi da preduzmete mere predostrožnosti koje možete kako biste smanjili rizik da vam se desi nešto loše. Zaštitite se u loša vremena.

Sanovnik oluja sa munjama i gromovima: ovakav san ukazuje na mnoštvo loših vesti koje ćete čuti u narednom periodu. Verovatno ćete doživeti niz neprijatnih iznenađenja, jedno za drugim.

Sanjati grom, ali ne i munju: ako ste u snu samo čuli udar groma, ali niste videli munju, to obično govori da ćete biti upozoreni na neke moguće loše događaje u budućnosti; međutim, ti događaji na vas neće imati velik uticaj. Pokušajte da se ne nervirate i ne brinete kada počne prvi „udar“ loših događaja, jer ćete se verovatno izvući neokrznuti.

Tumačenje sna požar nakon munje: ako ste sanjali da je munja udarila u nešto i izazvala požar, to simboliže iznenadne promene i preporod nakon nekog događaja koji, figurativno rečeno, „ruši“ svet oko vas. Možda ćete morati potpuno da promenite način razmišljanja i ponašanja kako biste završili tu transformaciju.

Sanovnik munje na nebu: sanjati kako posmatrate munje iz daljine i ne čujete grmljavinu obično znači da ćete čuti veoma loše vesti o nekome iz svog okruženja; srećom, ti događaji neće uticati na vas lično, već ćete biti samo posmatrač.

Sanjati grmljavinu ili munje i jaku kišu: san o jakoj kiši sa grmljavinom i munjama ukazuje na to da ćete čuti neke veoma loše vesti koje će vam izazvati tugu i bes.

Sanjati dugu i munju: ako ste sanjali da istovremeno vidite i dugu i munju, to govori o nekim neobičnim događajima koji se retko javljaju zajedno. Sada je pravo vreme da ugrabite neku dobru priliku i uspete. Ipak, niste još uvek završili sa svojim zadatkom. Pazite na moguće opasnosti koje vam se mogu isprečiti na putu.

Sanovnik bela munja: snovi u kojima ste videli belu munju ukazuju na iznenadni uvid vezan za neko prijateljstvo ili vašu trenutnu ljubavnu vezu, koji može biti i pozitivan i negativan – pokušajte da protumačite san u odnosu na ostale detalje koji su se u njemu javili.

Sanovnik plava munja: plava munja u snovima je simbol mudrosti i znanja koji se javljaju nakon iznenadnih uvida i otkrovenja. Verovatno ćete saznati neku veoma važnu istinu o nečemu kroz veoma šokantan i neprijatan događaj.

Sanjati da vas je udario grom ili munja: ako ste sanjali da vas je pogodio grom, to govori o nepopravljivim promenama ili „ožiljcima“ koje ćete zadobiti u bliskoj budućnosti. Verovatno ćete proći kroz neku trajnu transformaciju i nikada nećete biti isti nakon takvog događaja.

Sanjati grom kako udara u drvo ili nešto drugo: ovakav san je najčešće znak da nakupljate u sebi dosta emocija i da biste morali da nađete ventil i kanal na koji ćete usmeriti svoj bes i agresiju. Pazite i da se ne nađete u blizini osobe koja lako postaje agresivna, jer biste mogli postati žrtva psihičkog ili čak i fizičkog nasilja.

Published
Categorized as G, M
error: Content is protected !!