Šta znači sanjati dodirivanje

dodirivanje sanovnik

Sanovnik – tumačenje i značenje najčešćih snova o dodoirivanju

Sanjati da dodirujete nešto ili nekoga govori o tome da pokušavate da toj osobi nekako saopštite kako se osećate. Takođe, san o dodirivanju govori o vašoj potrebi da budete u kontaktu sa drugim ljudima, kao i da više „personalizujete“ neki aspekt svog života, da ga učinite ličnijim. Možda želite da isprobate nove stvari ili da promenite svoj način života, ponašanje i stavove. Ovakav san govori o tome da je vreme da pokušate da bolje razumete nešto ili nekoga, da „ispipate situaciju“ pre nego što donesete odluku.

Sanjati da neko dodiruje vas govori o odnosu i osećanjima koja postoje između vas i osobe koja vas je u snu dodirivala. Verovatno ste uspostavili lični kontakt i dobili pozitivan odgovor. Možda smatrate da ćete kroz dodirivanje  razviti još dublji odnos sa osobom do koje vam je stalo. Ovakav san može predstavljati i mogućnosti koje vam se otvaraju, a može biti i simbol jednog dela vas, nekih vaših osobina sa kojima ste u potpunom skladu. Slušajte svoju intuiciju.

U negativnijem smislu, san u kome vas je neko dodirivao može biti podsetnik da ne želite da se zbližavate ni sa kim. Ovakva vrsta sna često govori o tome da ste previše osetljivi i emotivni. Verovatno vam ponekad smeta to što neko drugi ima potrebu da vam bude blizak; verovatno je reč o nekome čiju pažnju ne želite ili smatrate da je takva vrsta pažnje neprikladna.

Sanjati da dodirujete neki predmet govori o vašoj želji da isprobate nove stvari. Moguće je da žudite za novim prilikama i mogućnostima na javi. Takođe, ovo može predstavljati i vaš odnos sa nekim za koga smatrate da ste „na istoj talasnoj dužini“. Ovakav san može biti upozorenje da ne padnete u iskušenje da ulazite u rizične situacije sa takvom osobom ako ona to traži od vas.

Sanjati da izbegavate da dodirnete neki predmet predstavlja vašu rezervisanost. Volite da držite distancu kada je reč o drugim ljudima, ali i situacijama. Niste raspoloženi da stvarate nova bliska prijateljstva i izbegavate intimnost iz nekog razloga. Trenutno ste verovatno u fazi kada ste najsrećniji onda kada vas svi ostave na miru i kada vas ne upliću u svoje lične stvari.

 

Sanovnik dodirivati nekog ko vas seksualno uzbuđuje može značiti da postajete veoma bliski sa nekim ili da ne možete da obuzdate svoje uzbuđenje oko nečega veoma lepog što vam se desilo. Ponekad ovakav san može govoriti o nepoštenom ponašanju i tome da se bavite stvarima za koje znate da nisu dobre za vas. Moguće je da ste u iskušenju da eksperimentišete sa drogama ili seksom.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!