Sanovnik med – Šta znači sanjati med

Sanovnik med: ako ste u snu samo videli med, to je povoljan znak koji se odnosi na bogatstvo i slobodu u finansijskom smislu. Ovakav san govori o veoma povoljnom periodu za zaradu koji je pred vama. Bez mnogo truda ćete uspeti da zaradite dosta novca i verovatno profitirate od nekih svojih investicija. Uskoro ćete biti u prilici da sebi i svojim bližnjima pružite udoban i lagodan život.

Sanovnik jesti med: ovakav san je veoma povoljan predznak i govori o tome da ćete uskoro postići neki cilj koji vas trenutno potpuno okupira, bez obzira na to da li se odnosi na poslovni ili lični plan. Ako ste trenutno na početku ljubavne veze, verovatno ćete uskoro shvatiti da je to prava osoba za vas. Sa druge strane, ako ste trenutno veoma nezadovoljni svojim poslom, ovakav san može biti poruka da krenete dalje i da potražite nešto što će vas više ispunjavati.

Tumačenje sna skupljati med iz košnice: ovakav san ukazuje na početak ili prvu fazu nekog projekta ili poslovnog poduhvata. Za veoma kratko vreme ćete se verovatno naći u nekoj situaciji koja vam je sasvim nova i nepoznata, a vi ćete morati da joj se prilagodite što brže. To može biti i uzbudljivo i zastrašujuće u isto vreme, ali ćete u toj situaciji steći mnogo novih veština i upoznati nove ljude koji bi vam mogli postati dobri prijatelji.

Sanjati saće: san u kome ste videli saće ukazuje na vašu ambiciju i postavljanje određenih ciljeva. Verovatno imate dobro definisane kratkoročne ciljeve i prioritete koji bi trebali da vas dovedu do ostvarenja nekog većeg sna. U ovom momentu, san o saću je potvrda da ste sposobni da donesete ispravne odluke u teškim situacijama. Kada ste suočeni sa nekom dilemom, vaše racionalno razmišljanje će vam pomoći da se izborite sa preprekama – ipak, ovakav san je znak i da će se te prepreke pojaviti.

Sanjati med lošeg ukusa: ako ste u snu jeli med koji je imao veoma loš ukus, to govori o velikim razočarenjima vezanim za neke vaše prijatelje ili poznanike. Možda ćete čuti neku veoma ružnu stvar o članu porodice ili uže rodbine, što će vam značajno promeniti mišljenje o toj osobi. Moguće je i da vam prijatelji pričaju svašta iza leđa i šire svakakve glasine o vama. Takođe, ovakav san ponekad ukazuje na odvojenost od porodice i bliskih prijatelja zbog posla ili nekih nepredviđenih okolnosti.

Sanovnik prodavati med: ako ste u snu videli sebe kako prodajete med, to govori o vašoj velikoj snalažljivosti i domišljatosti. Ovaj san ukazuje na to da ćete naći neki dodatni izvor prihoda kako biste poboljšali svoj život. Moguće je i da imate dosta ideja za pokretanje biznisa ili neprekidno razmišljate o novim načinima da zaradite ili da izvučete što više novca iz određenog posla. Prodavanje meda je simbol vaših napora da privučete ili dobru karmu ili više novca u svoj život.

Sanjati med prosut po zemlji: ako ste sanjali med koji je prosut na pod ili zemlju, to je očigledno veoma nepovoljan predznak. Pošto med simboliše sreću i „slatkoću“ u životu, a često i novac, prosut med u snu je često simbol finansijskih neprilika. Možda ste „malo preterali“ u kupovini i nepotrebnim troškovima, što vas je bacilo u dugove iz kojih sada ne znate kako da izađete. Takođe, moguće je i da problemi na poslu veoma loše utiču na vašu materijalnu situaciju.

Published
Categorized as M
error: Content is protected !!