Sanovnik ljutnja – Šta znači sanjati ljutnju

Šta znači sanjati ljutnju? Sanjati ljutnju predstavlja vašu svest o frustraciji ili uznemirenosti na javi. Verovatno na javi imate konflikt sa nekom osobom ili unutrašnji konflikt koji ne znate kako da razrešite. Moguće je i da osećate frustraciju i razočarenje zbog drugih ljudi.

Snovi o ljutnji, besu i sličnim osećanjima su samo odraz vaših pravih osećanja. Međutim, ako trenutno niste zaista ljuti ni na koga niti vas je iko uvredio, a sanjali ste nešto što ima veze sa ljutnjom i njenim izražavanjem, pokušajte da se setite na koga ste bili ljuti u snu i verovatno ćete lako shvatiti na šta bi trebalo da obratite pažnju na javi.

Sanjati da ste ljuti na nepoznatu osobu može biti predznak neočekivanog i neprijatnog iznenađenja. Međutim, ako je ta osoba bila ljuta na vas, a vi niste to ničim izazvali, pazite se izdaje.

Sanjati da ste ljuti na bliskog prijatelja ponekad znači da ćete se uskoro posvađati sa tom osobom zbog neke sitnice.

Sanjati da ste ljuti na sebe znači da nemate dovoljno samopouzdanja. Trebalo bi da naučite da cenite svoje veštine i da se adekvatno predstavite pred drugima.

Ako žena sanja da je ljuta na muža, da bi se san bolje razumeo, najbolje je setiti se šta je u snu bio uzrok ljutnje. Ako je ljutnja bila izazvana nekom uvredom, to znači da će joj nešto uskoro ugroziti reputaciju. Ako je bila ljuta i besna jer je vara, to je često znak da se njena osećanja prema njemu na javi „hlade“.

Sanjati da ste ljuti na sina govori o tome da ste na javi besni zbog odlaganja u razvoju nekih svojih planova. Sanjati da ste ljuti na ćerku govori o tome da možda treba da promenite prioritete – postavili ste sebi pogrešne ciljeve.

Sanjati da ste ljuti na osobu koja je na javi mrtva zapravo obično govori o tome da vam ta osoba jako nedostaje. Ako ste u snu i plakali, to je dobar predznak – uskoro ćete uspeti da prevaziđete činjenicu da te osobe nema u vašem životu.

Sanjati ljutnju često menja značenje u zavisnosti od toga na koga ste zapravo bili ljuti. Svaki konkretan „lik“ u snu će nositi drugačiju simboliku. Ovde dajemo značenja koja navode stari sanovnici.

Sanjati da ste ljuti na…

  • Prijatelja ili ljubavnog partnera: ovo je predznak svađa sa tom osobom, a često i uzajamnih uvreda.
  • Kolegu sa posla: zajednički problem će na neki način ojačati vaš odnos.
  • Jednog ili oba svoja roditelja: zabrinuti ste za njihovo zdravlje.
  • Kućnog ljubimca ili drugu životinju: plašite se da će vas iz nekog razloga drugi ljudi smatrati slabim, te zato postajete agresivni.
  • Komšiju: ovo je često predznak preseljenja, makar i privremenog.
  • Šefa: problemi na poslu zbog neke vrste zastoja, koji će vama i kolegama zapravo prijati.
  • Nepoznatu osobu: simbol novih i profitabilnih poznanstava.
Published
Categorized as Lj
error: Content is protected !!