Šta znači sanjati džak, džemper, džamiju, džezvu, džip

Tumačenje snova džak, džemper, džamija, džezva, džip

Sanovnik džak

Sanjati džak: džak ili vreća kao simbol u snu se odnosi na odgovornost koju morate da „nosite“. Ako ste sanjali probušen džak ili se on probušio i sadržaj je ispao, to znači da ste na javi preopterećeni gomilom ograničenja i obaveza. Sanjati džak pun đubreta govori o vašem opterećenju brigama i problemima, ali i stvarima koje su vam generalno nepotrebne u životu i „vučete“ ih iz čiste navike – to mogu biti odnosi kojih ste se zasitili, ali održavate kontakt sa tim ljudima jer ne znate kako da se udaljite, ili stvari iz prošlosti na koje bi trebalo da zaboravite jer više ne možete ništa da učinite da ih isprvite. Sanjati vreću za udaranje govori o vašem ogromnm besu i agresiji koju potiskujete. Verovatno vam je potreban konstruktivan način da ispoljite svoju agresiju. Međutim, ako je u vašem snu neko drugi udarao vreću, to može značiti da se vi ponekad na javi osećate kao „bokserska vreća“, odnosno neko na kome se svi istresaju. Ovakav san može ukazivati i na samokažnjavanje zbog velikog osećaja krivice.

Sanovnik džemper

Sanjati džemper: sanjati džemper predstavlja zaštitu i toplinu, ali i vašu zabrinutost vezanu za zdravlje ili finansije. Pošto se „toplina“ najčešće odnosi na međuljudske odnose sa bliskim osobama, san u kome je džemper bio značajan simbol se može odnositi na vaše porodične odnose – ako ste u snu vi nosili džemper, to ukazuje na srećan i harmoničan porodični život. Međutim, ako vam je bilo hladno i pored toga što ste nosili džemper, moguće je da vam na javi nedostaju toplina i ljubav. Sanjati kako štrikate džemper govori o vašoj kreativnosti; takođe, pošto je ovo zahtevan zadatak, ovakav san može ukazivati na to da je potrebno da budete strpljivi i obraćate više pažnje na detalje kada nešto radite.

Sanovnik džamija

Sanjati džamiju: ovakav san obično predstavlja vaš ogroman oprez jer ne želite da učinite nešto pogrešno u određenoj situaciji. Džamija i drugi verski objekti u snovima predstavljaju vaše napore i želje da ostanete moralni, odani, posvećeni i odgovorni. Takođe, ovaj san znači da želite da vas drugi vide u najpozitivnijem svetlu.

Sanovnik džezva

Sanjati džezvu: džezva za kafu predstavlja vašu gostoprimljivost, druželjubivost i želju da sa drugima podelite ono što imate. Ako ste sanjali kako kuvate kafu i servirate je nekome iz džezve, to govori o vašoj želji da sa nekim podelite svoje nade, brige i snove.

Sanovnik džip

Sanjati džip: džip kao simbol ima slično značenje kao i san o automobilu, s tim što je džip veliko vozilo predviđeno za putovanje po teško prohodnom terenu. Džip kao simbol u snu ukazuje na vašu odlučnost da predano radite, kao i da idete težim putem onda kada je to potrebno kako biste postigli željeni cilj. Džip može predstavljati i prilagođavanje na sve moguće uslove i idenje napred bez obzira na teške okolnosti. Ovakav san ponekad govori i o vašoj samodovoljnosti – ukoliko je džip u vašem snu bio u dobrom stanju, verovatno možete sami izgurati ono što ste zamislili; međutim, ako ste sanjali pokvaren džip ili džip koji je generalno u jako lošem stanju, to znači da ste iscrpli svoje resurse i da je vreme da potražite pomoć kako biste ostvarili svoje želje i ciljeve.

Published
Categorized as
error: Content is protected !!