Šta znači sanjati cevi ili crevo za vodu

Tumačenje snova cevi i creva za vodu

Sanovnik cevi

Sanjati cevi: cevi vodovodne i druge kao simbol u snu se odnose na naše veze, prolaz, kao i protok osećanja i uzajamni uticaj među ljudima. Ideje i energija teku unapred tvrđenim putem kako biste postigli određene ciljeve. U zavisnosti od toga kako ste tačno sanjali cevi, san može imati različita značenja. Ako ste sanjali cev iz koje curi voda, to govori da uzalud trošite svoje vreme ili druge resurse na odrđeene napore. Verovatno ne radite nešto na optimalan način i tako vam izmiču razne prilike, ali i profit. Ovakva „slabost u sistemu“ bi se mogla pretvoriti u veliku nevolju ako je ne rešite na vreme.

Sanovnik creva za vodu

Sanjati crevo za vodu: ovakav san simbolički predstavlja način na koji usmeravate i izražavate svoje emocije. U zavisnosti od toga kako i gde ste koristili crevo u snu, san može imati neznatno različita značenja.

Sanjati da perete nešto uz pomoć creva za vodu (na primer, kola) znači da kod vas postoji velika energetska blokada koju treba što pre raščistiti i ukloniti. Moguće je da imate predrasude vezane za neku situaciju, ideju ili čak i ljude. Pokušajte da razmislite o tim stvarima bez svojih starih predubeđenja – to bi vam mnogo pomoglo u razjašnjavanju sopstvenih emocija.

Ako ste sanjali da zalivate cveće crevom, to znači da trošite ogromne količine energije i emocija na nešto što vam nije neophodno, ali vama lično mnogo znači.

 

Published
Categorized as C
error: Content is protected !!