Šta znači sanjati čarape

sanovnik carape

Čarape sanjati šta znači? Čarape kao simbol u snu se najčešće odnose na toplinu i udobnost. Značenje sna će najviše zavisiti od toga šta ste radili sa čarapama i kako su one izgledale.

Sanjati da obuvate ili nosite čarape: ovakav san je znak udobnosti – to znači da se osećate udobno i prijatno u svom okruženju, i na poslu i kod kuće i sa prijateljima.

Sanjati da skidate čarape: ovakav san govori o tome da ćete se „ohladiti“ od neke ideje. Možda ćete promeniti mišljenje o nekoj odluci koju ste doneli.

Sanovnik kupovati čarape: ovakav san je najčešće predznak priprema i pravljenja planova u bližoj budućnosti, verovatno vezano za neko putovanje.

Sanovnik tražiti čarape: ako ste u snu pokušavali da nađete čarape i niste uspeli, to znači da ćete uskoro čuti veoma iznenađujuće vesti. Verovatno ste očekivali da će se nešto odvijati bez problema, ali ćete dobiti nove informacije koje će sasvim izmeniti situaciju.

Tumačenje sna izgubiti čarape: san o tome kako ste izgubili jednu ili obe čarape govori o tome da vam je potrebno više topline i podrške od porodice i prijatelja.

Sanjati nove čarape: nove čarape su simbol novih iskustava i promena na profesionalnom planu. Ovakav san ukazuje na pozitivne promene.

Sanjati da nemate čarape: ako ste sanjali kako nosite obuću, a nemate čarape, to govori o tome da je potrebno da se bolje pripremite za izvršavanje svojih planova. Možda niste dovoljno efikasni i vaši napori deluju uzaludno jer nemate dobar plan. Drugi vas mogu smatrati slabim ili čak i glupim jer ne uspevate da izvršite svoje obaveze na vreme.

Sanjati pocepane čarape, pune rupa: ovakav san govori o neslaganju sa partnerom oko nekog ozbiljnog pitanja. Takvi problemi mogu izazvati trajno nezadovoljstvo i narušiti vaše uzajamno poverenje. Ako ste sanjali kako krpite čarape, to je dobar znak i govori o tome da ćete ipak doći do nekog kompromisnog rešenja.

Sanjati prljave čarape: ovakav san ukazuje na probleme kod kuće. Vaš dom, koji je do sada za vas bio pojam sigurnosti i topline, odjednom postaje bojno polje. Pokušajte da probleme rešite na miran način.

Sanjati rasparene čarape: ako ste u snu nosili rasparene čarape, to ukazuje na velike promene u vašem životu, koje ne moraju nužno biti loše – možda ćete neočekivano dobiti dobru poslovnu ili čak i bračnu ponudu.

Sanjati dugačke čarape: ovakav simbol u snu se odnosi na to koliko možete da zaštitite sebe u svakoj situaciji. Možda ste previše oprezni i pažljivi – posledice toga su to da ne izražavate otvoreno svoje misli i ideje, što može dovesti do mnogo propuštenih prilika.

Sanjati crne čarape: ovakav san se obično odnosi na aroganciju u profesionalnom smislu, kao i na ljude u vašem životu koji se ponašaju profesionalno ili sa njima često stupate u kontakt na poslovnom planu.

Sanjati bele čarape: ako ste u snu nosili bele čarape, to govori o vašoj otvorenosti. Verovatno ste dosta fleksibilni i često činite sve da biste zadovoljili ljude oko sebe. Pazite da neko ne iskoristi ovu vašu osobinu.

Sanjati crvene čarape: crvene čarape su najčešće simbol agresije koja potiče iz vašeg problema sa pokoravanjem autoritetima. Takođe, ovakav san ponekad govori i o zloupotrebi autoriteta i moći koju imate.

Published
Categorized as Č
error: Content is protected !!