Sanovnik makaze – Šta znači sanjati makaze

Šta znači sanjati makaze? Snovi o makazama i tome kako nešto radite sa njima najčešće ukazuju na neku vrstu kontrole i odlučnosti na javi. Možda ste odabrali da nešto „presečete“ ili da se otarasite nečega što smatrate nepotrebnim, verovatno neki odnos. Razmislite kako i zašto ste koristili makaze u snu i u kakvom su stanju one bile. Stvari koje ste sekli makazama takođe su od značaja za tumačenje sna.

Sanovnik oštriti makaze: ovakav san je znak da morate poraditi na svojim komunikacijskim veštinama kako biste bili uspešniji na poslovnom planu. Takođe, ovo znači da je potrebno da budete direktniji sa ljudima kada je reč o izražavanju vaših očekivanja.

Sanjati da nekog ubadate i ubijate makazama: ovakav san obično predstavlja neki važan životni događaj koji bi se mogao odnositi na razdvajanje od neke vama značajne osobe. To razdvajanje bi moglo značajno uticati na vaš život, najverovatnije negativno. Izbori koje sada donosite i prevelika odlučnost u akcijama vam sada možda ne idu u prilog – dobro razmislite pre nego što bilo šta kažete i uradite.

Sanjati da neko želi da vas povredi makazama: ako je u snu neko pokušavao da vas napadne i povredi makazama, to obično znači da ćete biti prinuđeni da se odreknete nečega ili nekoga do koga vam je stalo. Takođe, ovakav san se može odnositi na neku vrstu ucene – neko blizak vam može zapretiti da će trajno otići iz vašeg života ako ne uradite ono što ta osoba traži od vas.

Sanovnik baciti makaze: ovakav san obično znači da ćete naprečac doneti odluku da nekoga „odsečete“ iz svog života, a verovatno nećete toj osobi dati ni pristojno objašnjenje za to.

Sanjati makazice za nokte: ovakav san ukazuje na to da ćete uskoro iz života ukloniti nešto vezano za svoju prošlost zarad očuvanja svoje reputacije. Moguće je da poričete da ste nešto uradili ili bili u nekakvoj vezi kako biste održali dobru sliku o sebi pred ljudima kojima ste sada okruženi.

Sanjati krojačke makaze: ovakav san se odnosi na materijalnu i moralnu podršku vašim ciljevima. Verovatno ćete naći načina da iskoristite svaki moguć resurs kako biste postigli neki svoj cilj. Moguće je i da ćete „uposliti“ nekoliko ljudi kako bi vam pomogli da izvedete neki svoj projekat.

Sanjati polomljene ili olabavljene makaze: ovaj san je jasan znak da gubite kontrolu u nekoj situaciji. Možda više niste efikasni u izvršavanju svojih zadataka i dolaženju do svojih ciljeva. Loša koordinacija na poslu i/ili porodičnom životu dovodi do toga da prestajete i da delite iste ciljeve sa ljudima sa kojima živite ili radite. Verovatno svako radi ono što misli da treba, tako da na kraju niko ne dobija ništa.

Sanovnik krvave makaze: krvave makaze su u snu simbol razočarenja i slomljenog srca nakon raskida.

Tumačenje sna tupe makaze: ako ste u snu rukovali tupim makazama, verovatno imate problema u komunikaciji sa drugima i to vam je glavna prepreka na ostvarenju nekog cilja. Moguće je da ne umete da kažete „ne“ ljudima, te tako završavate gubeći svoje dragoceno vreme na stvari koje vam uopšte nisu važne.

Published
Categorized as M
error: Content is protected !!