Sanjati eksploziju šta znači? Sanovnik eksplozija

sanovnik eksplozija

Sanjati eksploziju obično ukazuje na to da je neka situacija na javi koja vas muči došla do tačke „eksplodiranja“ ili da se javila iznenada, kao grom iz vedra neba. Eksplozija u snu je očigledan znak pogoršanja neke situacije – recimo, ako ste već u finansijskim problemima, očekujte još veću krizu; neka tenzija koja se dugo „vukla“ je konačno dosegla tačku ključanja i upustili ste se u žustru svađu sa nekim.

Ponekad snovi o eksplozijama predstavljaju samo vaše strahove od toga da će se neki problem pogoršati.

U psihološkom smislu, snovi o eksploziji su znak potisnutih emocija i njihovog oslobađanja kroz bes ili, u boljem slučaju, kroz strast. U najgorem slučaju, san o eksploziji ukazuje na to da je neka situacija dostigla takav stepen tenzije i agresije da stvari postaju nasilne i da mogu imati nepredvidive posledice.

Sanovnik tumačenje i značenje sna o eksploziji

Šta znači sanjati eksploziju?

Sanjati da ste videli eksploziju: ako ste sanjali kako posmatrate eksploziju, takav san ukazuje na neku veoma lošu situaciju u kojoj biste se mogli naći u bližoj budućnosti i u kojoj nećete imati mnogo izbora.

Ponekad ovakav san predstavlja vašu potisnutu ljutnju i bes koji bi mogli da isplivaju na površinu svakog momenta. Možda je ovakav san samo poruka vaše podsvesti i način da vam podsvest, uslovno rečeno, privuče pažnju kako biste našli način da malo ohladite glavu i rešite probleme mirnim putem pre nego što dođe do neke metaforičke eksplozije.

Sanjati kako ste čuli zvuk eksplozije: ako ste u snu samo čuli eksploziju, takav san i dalje nije naročito dobar znak, ali obično predstavlja neku vrstu pretnje osobi sa kojom ste bliski, ali ne i direktno vama. Ako se u snu niste uplašili eksplozije, to znači da problemi sa kojima se ta druga osoba suočava neće pogoditi direktno vas; međutim, ako ste se uplašili eksplozije, to može ukazivati na pretnju vašoj reputaciji.

Ovakav san ponekad ukazuje i na vaš strah od toga da nećete uspeti da postignete zacrtane ciljeve.

Sanjati eksploziju bombe: ovakav san je, u pozitivnom smislu, predznak veoma strastvene ljubavne veze koja će vas „progutati“. Međutim, druga moguća interpretacija je sasvim očigledna – očekuje vas neka nagla i neočekivana promena koja će vam samsvim izmeniti život. Posledice mogu delovati naizgled katastrofalno, ali ovakvi snovi obično obećavaju i početak nečeg novog i znatno boljeg kada jednom uspete da se oporavite od posledica figurativne eksplozije koja će vas zadesiti na javi.

Sanjati eksploziju u avionu: ovakav san se najčešće odnosi na nespokoj i nezadovoljstvo – u najgorem slučaju, govori o svojevrsnom „nervnom slomu“. Pokušajte da se odmorite od obaveza koje vam stvaraju stres, jer ćete na ovaj ili onaj način uskoro „eksplodirati“ ako sebi ne date malo oduška.

Sanjati eksploziju u autu: ovakav san je predznak razočarenja, ali i velikih nada i očekivanja bez osnova. Izbegavajte svađe i ljude koji vas iritiraju jer ste trenutno veoma nervozni i moglo bi se desiti da „eksplodirate“ zbog neke sitnice i tako izazovete posledice zbog kojih biste se mogli gorko pokajati kasnije.

Sanjati eksploziju u kući: ako ste sanjali da vam je kuća uništena u eksploziji, to govori o vašoj potisnutoj agresiji i besu koji, na neki način, uništavaju vaš porodični život. Ovakav san je upozorenje da ne prenagljujete ni u jednoj situaciji – šta god da vam se desi i koliko god da vas neko provocira da učinite nešto nepromišljeno, reagujte smireno. Ovakav san se najčešće javlja kada smo u periodu u kom se suočavamo sa brojnim problemima i iskušenjima. Jedino rešenje je da kroz sve te probleme prođemo dostojanstveno i uzdignute glave i da ne dozvolimo sebi da se slomimo. U nekim slučajevima, ovakav san govori i o autodestruktivnim tendencijama, što bi moglo ugroziti bukvalno svaki aspekt vašeg života.

Sanjati planiranu eksploziju, kojom se ruši zgrada ili kuća govori o vašem nezadovoljstvu zbog postupaka neke osobe iz vašeg okruženja, jer te postupke smatrate nemoralnim ili pogrešnim.

Sanjati eksploziju i vatru govori o velikim problemima na poslu; nije isključeno da vas očekuje otkaz ili da ćete ga sami dati nakon neke veće svađe.

Sanjati eksploziju plinske boce ili gasa je vrlo nepovoljan znak koji govori o zdravstvenim problemima u bližoj budućnosti.

Sanjati ruševine nakon eksplozije: ako ste u snu posmatrali ruševine nakon eksplozije, takav san obično ukazuje na finansijske probleme u bliskoj budućnosti, kao i na pogoršanje vaših odnosa sa drugim ljudima.

Sanjati dim nakon eksplozije: ako ste sanjali kako vidite dim nakon eksplozije, to ukazuje na moguće probleme na poslu.

Sanjati atomsku eksploziju: ako ste u snu posmatrali atomsku eksploziju, to je predznak važnih vesti koje ćete uskoro dobiti. Moguće je da se san odnosi na iznenađujuće vesti o nekom prijatelju. Ponekad ovakav san govori o okončanju ljubavne veze u kojoj se trenutno nalazite, ali može biti i znak da će se vašem partneru uskoro desiti nešto loše.

Nuklearna ili atomska eksplozija u snu ima očigledno značenje i odnosi se na fundamentalne promene u vašem životu. Ako ste sanjali kako ste žrtva atomske eksplzije, to znači da će vam nešto neočekivano potpuno preokrenuti život. U najblažem slučaju, san o atomskoj eksploziji govori o tome da ćete uskoro saznati nešto šokantno o nekom prijatelju ili članu porodice, što će vas navesti da potpuno promenite stav prema toj osobi.

Sanjati da posmatrate uništenje izazvano atomskom eksplozijom: ako ste u snu posmatrali ruševine i katastrofu izazvanu atomskom eksplozijom, takav san je očigledno loš predznak i najčešće se odnosi na pogoršanje zdravstvenog stanja ili iznenadnu bolest u bližoj budućnosti. Ovakvi snovi su ponekad i predznak ogromnog razočarenja u neku blisku osobu.

Sanjati kako gledate ili čujete eksploziju iz daljine: ako ste sanjali da gledate ili čujete eksploziju sa relativno bezbedne udaljenosti, takav san predstavlja upozorenje da vam vaše ili tuđe destruktivno ponašanje mogu u određenoj meri uništiti život. Ponekad ovaj san govori o tome da ste nepravedno optuženi za nešto, pa možda čak i na neki način kažnjeni, iako uopšte niste krivi.

Ovakav san je u nekim slučajevima i predznak bolesti u bliskoj bodućnosti, tako da ne bi bilo loše da prekontrolišete svoje zdravlje, pogotovo ako već patite od nekog hroničnog oboljenja.

Sanovnik sanjati kako vam je lice povređeno u eksploziji: ako ste sanjali da je vaše ili tuđe lice povređeno u eksploziji, takav san je očigledno upozorenje da će vaša (ili tuđa) reputacija uskoro biti u velikoj opasnosti. Ovakav san ponekad govori o tome da će vas partner optužiti da ga varate.

Sanjati kako su vam uši ili sluh oštećeni u eksploziji: ako su vam u snu od eksplozije stradale uši ili sluh, to znači da su vas vaše emocije savladale u tolikoj meri da odbijate da čujete tuđe savete i mišljenja o određenoj stvari.

Sanovnik sanjati kako su vam ruke povređene u eksploziji: ako ste sanjali da su vam u eksploziji povređene ruke ili šake, takav san ukazuje na finansijske nevolje ili na probleme vezane za posao ili karijeru.

Sanjati kako su vam noge povređene u eksploziji: ako ste sanjali kako su vam u eksploziji povređene noge, takav san govori o tome da se suočavate sa velikim preprekama na putu ka ostvarenju nekog cilja.

Sanovnik sanjati kako ste se našli u plamenu ili vas je eksplozija digla u vazduh: ovakav san je očigledna poruka da nemate nikakvu kontrolu nad situacijom u kojoj se nalazite. Ponekad ovaj san govori o tome da ćete biti nepravedno optuženi za nešto u bliskoj budućnosti, kao i da vas neko može iskoristiti za svoje ciljeve.

Sanjati da osećate efekte eksplozije: ovakav san je često predznak da ste stupili u kontakt (ili da će se to uskoro desiti) sa nekim neiskrenim ljudima koji će pokušati da vas iskoriste na neki način.

Sanjati da vas je zahvatila eksplozija: ovakav san je često predznak strastvene ljubavne afere; sa negativnog aspekta, može govoriti i o veoma nasilnoj i žučnoj svađi sa nekim.

Sanjati da ste uspeli da ustanete nakon eksplozije, kakva god da je bila i šta god da ju je izazvalo, govori o vašoj ogromnoj fizičkoj i psihičkoj snazi i izdržljivosti.

Published
Categorized as E
error: Content is protected !!