Venčanicu sanjati šta znači? Sanovnik venčanica

sanovnik vencanica

Šta znači sanjati venčanicu? San o venčanici nema uvek veze sa venčanjem i luksuznim slavljem koje ga prati, mada mnoge žene smatraju da su snovi o velu, girlandama i beloj haljini znak sreće u ljubavi.

U nekim slučajevima, venčanica ima veze sa vezivanjem, bilo za partnera ili prijatelje. U pojedinim zemljama, tumačenje sna o venčanici umnogome zavisi od toga koje je boje i u kakvom je stanju ta venčanica. Ponekad venčanica predstavlja potrebu da posvetite više pažnje porodičnom životu ili samom sebi.

U nastavku ćemo videti moguća značenja venčanice u snu.

Sanjati belu venčanicu

Sanjati belu venčanicu uglavnom ukazuje na čistotu. Trebalo bi da obratite više pažnje na veze koje imate. Razmislite dobro o svojim odnosima sa prijateljima, rođacima i voljenom osobom, jer je moguće da se oni u poslednje vreme osećaju kao da se udaljavate od njih – bolje bi bilo da se što pre ponovo zbližite. Nije teško pozvati ljude telefonom, poslati im poruku ili im otići u posetu!

Sanjati crvenu venčanicu

Ovakav san je prilično čest i obično ukazuje na laž ili prevaru ili na vaše nesigurnosti i sumnje koje gajite. Crvena venčanica u snovima najčešće predstavlja nesigurnost u neku odluku koju ste doneli. Ipak, pošto u stvarnosti žene retko kad zaista biraju da nose ovakve venčanice na svojim venačnjima, to ukazuje na činjenicu da vam se trenutno u životu dešava nešto neobično.

Sanovnik crna venčanica

Šta znači sanjati crnu venčanicu? Ovakav san govori o tome da vam je strah najveći motiv u pravljenju nekog izbora čije će posledice biti trajne. To se može odnositi direktno na brak, ali i na bilo koju drugu životnu odluku sa dugoročnim posledicama i koju već neko vreme izbegavate da donesete. Dobro razmislite šta vas u datoj situaciji tačno plaši i zbog čega.

Sanjati kako nosite venčanicu

San o tome kako nosite venčanicu ukazuje na činjenicu da nešto ne ide kako treba u vašoj vezi ili na ljubavnom planu. Ako sanjate da ste obučeni kao nevesta, to govori o tome da je vaša želja o braku daleko od ostvarenja. Trenutno se verovatno osećate frustrirano, što možda ne primećujete svesno. Ipak, imajte na umu da je razočarenje prilično standardna pojava za većinu ljudi u skoro svakom životnom domenu.

Ovakav san u nekim slučajevima ukazuje i na osećaj inferiornosti. Morate pogledati malo dublje u sebe i obratiti više pažnje na ono što je ispravno za vas kako ne biste pali u još veću depresiju.

A šta znači sanjati venčanicu na drugom?

Sanjati prijateljicu kako nosi venčanicu

San u kome je neko vama poznat nosio venčanicu ne odnosi se samo na ljubavne odnose, već i na jaku ljubomoru. Ovakvo osećanje može dovesti do toga da sve ostalo postane nebitno, zato obratite pažnju na to šta je zapravo uzrok vaše ljubomore prema nekome, jer zbog toga patite isključivo vi.

Sanjati nepoznatu osobu u venčanici

Ovo je veoma očigledan simbol vaše želje za ozbiljnom vezom sa nekim, ili želite da osoba sa kojom ste u vezi oseća prema vama isto što i vi prema njoj. Ovaj san je isključivo „prevođenje“ osećanja u slike koje su ponekad skrivene od nas samih.

Sanovnik prljava venčanica

Šta znači sanjati prljavu venčanicu? Priprema venčanja je stresan period tokom kog se pripremate za samo venčanje, finansirate gomilu stvari i radite sve što je u vašoj moći da bi vaš poseban dan bio potpun i savršen do poslednjeg detalja. Čitava ta divna stvar postaje košmar kada shvatite da vam je venčanica prljava. San o prljavoj venčanici ukazuje na neugodnost ili inferiornost. Ovakav san govori o tome da morate ojačati svoje samopouzdanje, jer biste mogli izgubiti neku izvanrednu šansu zato što ćete se „utopiti“ u ljude oko sebe i postati neprimetni.

Sanjati kako ste našli venčanicu

Nalaženje venčanice iz snova je problem sa kojim se suočava gotovo svaka mlada. Ako ste sanjali kako ste našli idealnu venčanicu, to ukazuje na vašu nesigurnost vezanu za nekoliko aspekata vašeg života. Strah da se nećete osećati ili ponašati kako treba u određenoj situaciji je najčešće značenje sna o pronalaženju prave venčanice.

Sanjati kako nosite venčanicu na tuđem venčanju

Ovo je prilično čudan san koji ukazuje na manjak samopouzdanja. Beznađe i dezorijentisanost u smislu da ne znate kuda da krenete u životu su glavne poruke ovakvog sna. Obično je suština da u nečemu grešite ili čak i da shvatite da je sve što ste isplanirali samo iluzija i velika greška.

Sanjati muškarca obučenog u venčanicu

Ovaj neobičan san govori o tome da morate dobro razmisliti o sebi i svojoj ljubavnoj vezi. Moguće je da vam ovaj san poručuje da vaš trenutni ljubavni partner nije najbolji izbor za brak, pogotovo ako ste „u žurbi“ da što pre stanete na ludi kamen. Značenje ovog sna ukazuje na to da nešto nije kako valja u vašoj ljubavnoj vezi. Pre nego što preduzmete sledeći korak, dobro razmislite o svemu i postavite svaku stvar na adekvatno mesto.

Published
Categorized as V
error: Content is protected !!