Šta znači sanjati vino, čase za vino, vinovu lozu, vinograd…

sanjati vino

Šta znači sanjati vino, čase za vino, vinovu lozu, vinograd? Sanjati vino obično ukazuje na slavlje, zadovoljstvo, uspeh i period sreće. Verovatno ste prezadovoljni time što vaš život ide baš onako kako vi to želite, tako da možete da se opustite i uživate u onome što ste postigli. Razmislite o tome kakav je u snu bio ukus vina – da li je bilo kiselkasto ili slatko? Vino koje vam u snu nije prijalo obično govori o tome da biste mogli završiti tako što ćete ipak jadikovati nad tim što morate da uložite dodatne napore u nešto da bi bilo savršeno. U nastavku dajemo tumačenja najčešćih snova o vinu.

Sanjati da pijete vino: san u kome ste pili vino govori o velikim šansama na pomolu, kao i o dobrim stvarima koje će vam se uskoro desiti ako uspete da iskoristite te šanse na najbolji moguć način. Te prilike bi vam mogle brzo izmaći iz ruku, zato je najbolje da delujete brzo.

Sanjati crno vino: san o crnom vinu je najčešće predznak porodičnih okupljanja i proslava. Sreća i harmonija će uskoro ući u vaš dom, zato se prepustite i uživajte u predivnim trenucima sasvojom porodicom. Ostala moguća značenja ovog sna, u zavisnosti od drugih detalja, su takođe pozitivna i odnose se na pozitivne emocije, lični razvoj ili čak i na početak nove ljubavne veze.

Sanjati belo vino: san o belom vinu je takođe pozitivan znak. Belo vino u snu je simbol jasnoće i slavlja, kao i pozitivne energije i dobrih promena u životu.

Sanjati čaše za vino: čaše za vino obično predstavljaju srećan period, a u nekim slučajevima i vesti o trudnoći. Ako ste sanjali polomljenu čašu za vino, takav san je predznak neuspeha i nevolja. Sanjati praznu čašu za vino je znak da su vam nade i očekivanja previsoki i da biste uskoro mogli doživeti veliko razočarenje.

Sanjati flašu vina: ako ste sanjali flaše za vino, ali niste pili iz njih iz nekog razloga, to je predznak svađe sa nekom bliskom osobom oko novca ili toga kako provodite svoje slobodno vreme. Ako ste sanjali polomljenu flašu za vino, to govori o vašem neumerenom prepuštanju strastima i materijalističkim željama.

Sanjati slatko vino: san o slatkom vinu ukazuje na uspeh na profesionalnom planu. Verovatno ćete na tom putu morati da se oslonite na neke stare prijatelje.

Sanjati prosuto vino: ako ste u snu videli prosuto vino ili ga sami prosuli, to ukazuje na neprijatne situacije – verovatno ćete biti predmet ogovaranja koje će krenuti od neke osobe kojoj ste verovali i sa kojom ste ranije bili veoma bliski.

Sanovnik praviti vino: san o tome kako sami pravite vino obično predskazuje neočekivani novčani dobitak, možda čak i nasledstvo. Verovatno ćete od tog dobitka napraviti još veći profit, ali tako nešto će zahtevati dosta strpljenja i veštine.

Tumačenje sna kupovati vino: san u kome ste kupovali vino označava kraj nekog konflikta koji je prilično dugo trajao. Moraćete da napravite velike ustupke kako biste ponovo uspostavili dobar odnos sa nekom osobom do koje vam je stalo i sa kojom ste u poslednje vreme u napetim odnosima.

Sanovnik sipati vino: ovakav san je obično predznak veoma povoljnog perioda kada je reč o finansijama.

Sanjati kako pljujete vino: san u kome ste pljuvali vino ukazuje na to da ste podlegli nekom iskušenju i upleli se u nešto što je veoma pogrešno na moralne strane. Ako još uvek niste ušli u takvu situaciju, ali prepoznajete o kom iskušenju je reč, dajte sve od sebe da mu se oduprete.

Sanjati kako ste se napili od vina: san o tome kako ste se napili od vina govori o vašoj jakoj strasti i libidu. Moguće je da ste u poslednje vreme izgubili svoje inhibicije i ograničenja i naprosto sledite svoje emocije i instinkte. Pazite da vas takvo ponašanje ne dovede u neprijatne situacije.

Sanovnik piti vino: ako ste sanjali da pijete vino, ali ne i da ste se napili, to je povoljan znak i obično predskazuje novu ljubavnu vezu i generalno sreću na ljubavnom planu.

Značenje sna pokvareno vino: san o pokvarenom vinu obično nije dobar znak i govori o mogućnosti da budete žrtva nečije obmane i prevare. Dobro se pazite raznih ponuda koje deluju previše dobro da bi bile istinite ili koje sa sobom povlače mnoštvo uslova i ograničenja. U takvim šemama možete izgubiti ne samo dostojanstvo, već i dosta novca.

Sanjati kako pijete vino iz flaše: ako ste sanjali da pijete vino iz flaše, to je obično upozorenje da se pripazite zavisnosti – razmislite od čega ste na javi zaista zavisni (to ne moraju biti samo alkohol ili droge). Možda je reč i o određenim lošim navikama i ponašanju koje biste morali što pre da ispravite. Ako izgubite samokontrolu zbog takvih stvari, dovešćete sebe u velike neprilike.

Sanjati vinariju: vinarija puna buradi sa vinom obično govori o vašoj želji da uživate u svemu što vam život nudi. Možda biste voleli da više uživate u onome što već imate i želite da naučite kako da živite život punim plućima. Verovatno želite i da sve što imate, i u materijalnom i u nematerijalnom smislu, da podelite sa dragim osobama.

Sanjati vinski podrum: vinski podrum u snovima predstavlja vaša prošla iskustva i sećanja. Verovatno ste ih dobro sakrili sami od sebe i želite da im doprete do njih.

Sanjati vino kao poklon: bez obzira na to da li ste u snu dobili vino na poklon ili nekome poklanjali vino, ovakav san je uvek predznak dobrih vesti koje će vas veoma obradovati.

Sanovnik degustacija vina: san u kome ste degustirali vino, pogotovo ako ste isprobavali više vrsta vina govori o vašem stavu prema ljubavnim vezama. Verovatno niste spremni da se potpuno posvetite jednoj ljubavnoj vezi, već želite da isprobate što više „opcija“ pre nego što se odlučite za ono što bi vam moglo odgovarati na duže staze.

Sanjati otvarač za vino: ako ste sanjali kako otvarate vino vadičepom, to znači da će vam uskoro neko pomoći u donošenju neke važne odluke. Verovatno će biti potrebna neka vrsta veštog manevra da biste postigli ono što želite – ako uspete u tome, sigurno ćete imati razlog za slavlje.

Sanjati prodavnicu vina: san o specijalizovanoj prodavnici vina govori o tome da će vam biti potreban savet nekog iskusnijeg kako biste se izvukli iz neke problematične situacije. Moguće je da trenutno imate mnogo izbora pred sobomi niste sigurni koji je pravi. Da biste sprečili neprijatne situacije, potražite pomoć i savet od nekoga ko je već imao slična iskustva.

Sanjati penušavo vino: ako ste sanjali penušavo vino ili šampanjac, takav san govori o nekoj vrsti osveženja i podmlađivanja. Moguće je da ćete u narednom periodu više izlaziti i družiti se sa ljudima. Pokušajte da se opustite i da malo „spustite gard“, odnosno da makar privremeno zaboravite na obaveze i odgovornosti koje imate – to će vam pomoći da napunite baterije.

Sanjati skupo vino: san o skupom vinu je očigledan znak da ste zadovoljni svojom sadašnjom situacijom i želite da vam život ostane onakav kakav je trenutno. Ovakav san obično govori o tome da trenutno imate dosta sreće kako na poslovnom, tako i na ljubavnom planu. Ako ste u snu pili skupo vino sa nekim, to može predstavljati nove poslovne poduhvate i partnerstva.

Sanjati vinograd: vinogradi nas najčešće podsećaju na obilje i luksuz. Vinogradi su najčešće mirna mesta na kojima uživamo, tako da san o vinogradu obično predskazuje miran period uživanja u onome što ste postigli i što imate. Sa druge strane, pošto održavanje vinograda zahteva mnogo rada i truda, san o vinogradu može govoriti i o tome da ćete morati dosta da se potrudite kako biste došli do luksuza i obilja o kome maštate, ali će se taj trud na kraju svakako isplatiti.

Sanovnik vonova loza: sanjati vinovu lozu je znak vašeg odličnog društvenog statusa. Ako je vinova loza koju ste sanjali bila zelena i jaka, to ukazuje na penjanje na društvenoj lestvici, kao i na finansijski dobitak i bolju reputaciju.

Povezano: Sanjati grožđe šta znači?

Published
Categorized as V
error: Content is protected !!