Šta znači sanjati ćelavost, ćevape, ćurku

Tumačenje snova. ćelavost, ćelava osoba u snu, ćevapi, ćurka

Sanovnik ćelavost

Sanjati ćelavost: snovi o tome kako ste oćelavili se najčešće odnose na vaš osećaj samopouzdanja i vrednovanje sebe samog. Ovakvi snovi nam govore o tome šta zaista mislimo  o tome koliko smo privlačni, kao i to kako mislimo da nas drugi ljudi doživljavaju. Ako ste sanjali kako ste ćelavi, to otkriva vašu nesigurnost i ranjivost u nekim situacijama u životu. Snovi o ćelavosti takođe mogu ukazivati i na vaš osećaj bespomoćnosti i gubitka kontrole u određenim situacijama. Ovakvi snovi obično ukazuju na neke okolnosti koje ne možete da kontrolišete niti promenite, a za vas lično su šokantne i neprihvatljive – međutim, jedino što možete jeste da prihvatite takvu situaciju i počnete da te problematične okolnosti smatrate sastavnim delom svog života. Pokušajte da pronađete način da te okolnosti okrenete u svoju korist ili da makar pronađete nešto pozitivno u njima.

Sanjati ćevape

Sanovnik ćevapi: snovi o ćevapima, ili generalno bilo kom drugom jelu od mlevenog mesa, najčešće često ukazuje na teške, iritantne i mučne situacije, kao i na moguće zdravstvene probleme.

Sanjati ćurku

Sanovnik ćurka: snovi o ćurkama, pogotovo agresivnim, ukazuju na lakomisleno ponašanje – možda se tako ponašate vi ili neko iz vašeg okruženja. Ako ste sanjali kako pokušavate da uhvatite ćurku, to znači da na javi pokušavate da obuzdate takvo ponašanje. Razmislite kako ste tačno sanjali ćurku i šta ste vi u snu radili, kao i koje emocije su vam se javile u tom snu. Međutim, ako ste sanjali da jedete neko jelo koje sadrži ćuretinu, to govori o tome da zapostavljate svoju porodicu nauštrb drugih stvari koje su se pojavile u vašem snu. Na primer, ako ste sanjali kako jedete ćuretinu sa kolegama ili tokom pauze na poslu, to znači da stavljate karijeru i posao ispred svoje porodice.

Published
Categorized as Ć
error: Content is protected !!