Šta znači sanjati ćebe

Šta znači sanjati ćebe? Ćebe kao simbol predstavlja potrebu za utehom i zaštitom u životu. U zavisnosti od toga kako ste sanjali ćebe, i značenje sna se može razlikovati. Pokušajte da se setite detalja iz sna i povežite ostale simbole sa značenjem ćebeta u snu.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuje ćebe

Sanjati veliko ćebe obično znači da želite nešto da „pokrijete“ i zataškate na javi. Niste oduševljeni idejom da neke stvari iz vaše prošlosti sada izađu na videlo i da ljudi sa kojima ste bliski u sadašnjosti saznaju za njih. Ovo značenje je posebno istaknuto ako je ćebe u snu bilo crne ili neke druge tamne boje.

Sanjati ćebe svetlije boje je znak da ste na javi u centru pažnje, najverovatnije na poslu. Ako je ćebe bilo svetložute boje, možete očekivati velik profesionalni uspeh. Za više detalja, pogledajte značenje boja u snu.

Sanjati ćebe za bebu obično govori o tome da uživate u velikoj sreći na ličnom planu. Verovatno je neka bliska osoba nedavno učinila nešto s namerom da vas usreći i to joj je uspelo.

Sanjati kako ste umotani u ćebe često govori o nekom vašem strahu koji osećate na javi. Verovatno želite da stvorite neku vrstu zaštite i to se manifestuje kroz san u kom ste umotani u ćebe. Međutim, ovakav san može ukazivati i na to da se na javi osećate sasvim bespomoćno povodom toga čega se plašite.

Sanovnik prljavo ćebe je obično znak da ste svesni toga kakve efekte u emotivnom smislu imaju neki vaši postupci na druge ljude. Ako često imate snove u kojima se pojavljuje prljavo ćebe, to znači da ste suočeni sa nekom dilemom oko toga da li da nastavite da radite nešto, jer se pitate da li je to zapravo ispravna stvar.

Published
Categorized as Ć
error: Content is protected !!