Šta znači sanjati bager ili buldožer

sanovnik bager

Šta znači sanjati bager ili buldožer? Sanjati bager najčešće označava snažnu, destruktivnu silu, kao i nešto duboko zakopano, što treba da se „otkopa“ i izvuče na površinu. Potrebno je da nečemu u svom životu potpuno „potkopate temelje“ i srušite ga kako biste iskopali blago koje je zakopano na još većoj dubini. U nekim slučajevima, ovakav san je simbol nečeg kolosalnog u vašem životu.

Generalno značenje ovakvog sna jeste da ste spremni da započnete nov život. Bageri, buldožeri i slične mašne su i konstruisani konkretno da bi temeljno sve očistili, ali ipak čovek ima kontrolu nad njima. Sanjati kako bagerom kopate temelje za nešto je jasan znak da imate snage za početak nečeg novog u svom životu.

Ako ste sanjali kako bager nešto ruši, pogotovo ako ruši kuću, onda je to znak da je potrebno da se potpuno oslobodite nekog starog tereta, pogotovo starih ideja i uverenja. Tek tad ćete moći da krenete u nešto sasvim novo i da uživate u tome.

U psihološkom smislu, sanjati bager ili buldožer ili neku sličnu mašinu je obično simbol destruktivnih sila. Najočiglednije moguće značenje ovog simbola u snu jeste da morate skupiti snagu i hrabrost da „prodrete što dublje“ ispod površine stvari i otkrijete sve što je sakriveno.

Ako ste sanjali kako radite u bageru, odnosno upravljate njime, to znači da ste spremni da uništite sve prepreke koje vas koče na putu do cilja i da utrete nov, bolji put ka ostvarenju svojih želja.

Published
Categorized as B
error: Content is protected !!