Sanovnik mleko – Šta znači sanjati mleko?

sanovnik mleko

Šta znači sanjati mleko? Mleko kao simbol u snovima predstavlja majčinski instinkt i ljubav. Pokušajte da se setite ostalih detalja koji su vam se pojavili u snu o mleku. Takođe, mleko, generalno ukazuje na blagost, negu i saosećajnost.

Sanjati toplo ili vruće mleko obično predstavlja smirenost i udobnost. Ako ste sanjali kako vi lično grejete mleko, to ukazuje na vašu potrebu za nekom vrstom opuštanja i odmora. Međutim, ako ste sanjali kako mleko ključa ili kipi, to znači da ste možda preterali u ugađanju sebi.

Sanjati kako sipate sebi mleko i pijete ga najčešće govori o harmoničnom porodičnom životu, kao i o vašem unutrašnjem miru. Ako ste sanjali da jedete nešto uz mleko, to predstavlja vašu potrebu da povremeno nagradite sebe nekom sitnicom.

Sanjati da vam je neko ukrao mleko može figurativno značiti da vas neko „muze“ odnosno da vas neko iskorišćava – finansijski ili iskorišćava vašu dobru volju da učinite nešto što ne morate.

Sanovnik pokvareno mleko ili mleko lošeg ukusa najčešće predstavlja nedostatak podrške – ili vi uskraćujete podršku nekome ili je neko uskraćuje vama. Ako ste sanjali kako iz nekog razloga morate da popijete pokvareno mleko, to govori o tome da ste „primorani“ da prihvatite neku uslugu, odnosno neko vam nameće neku svoju uslugu koju vi uopšte ne želite.

Sanjati prosuto mleko najčešće ukazuje na gubitak vere, propuštenu priliku i/ili iznevereno poverenje. Ako ste sanjali kako prosipate pokvareno mleko, to znači da pokušavate da se rešite svih loših i „pokvarenih“ odnosa u svom životu koji su vam nekada bili jako važni; ipak, u tom slučaju, ovaj san je veoma pozitivan i to što sada prekidate neke loše odnose će se dugoročno pokazati kao dobra odluka.

Published
Categorized as M
error: Content is protected !!