Sanovnik meduza – Šta znači sanjati meduze

sanovnik meduza

Šta znači sanjati meduzu? Ovo je jedan od veoma rekih snova posebno za ljude koji ne žive na obali mora.Meduze u snu mogu predstavljati različite stvari, u zavisnosti od vrste meduza – neke od njih mogu jako da nas opeku i veoma su opasne, dok su neke sasvim bezazlene.

Meduze mogu predstavljati bolna sećanja koja se pojavljuju iz vaše podsvesti. One ponekad predstavljaju skriveno neprijateljstvo ili agresiju u nekoj situaciji ili odnosu u kom se trenutno nalazite.

Pored toga, sanjati meduzu takođe može ukazivati na osećaj neprilagođenosti, nesigurnosti i manjak samopouzdanja. Možda imate problema da “stanete za sebe” u nekoj situaciji, ili se osećate kao beskičmenjak, jer iz nekog razloga morate odbaciti svoja moralna načela i uverenja.

Za značenje sna meduza je veoma bitno i da li vas je meduza uplašila ili ste bili ravnodušni čak veseli.Ako je meduza u vašem snu delovala kao pozitivan simbol, onda je to poruka da se naprosto “prepustite struji”. Meduze uglavnom nosi okean. Moguće je da vas je “odneo talas”, odnosno nešto daleko veće od vas samih, i da ste našli spokoj.Priredio SANOVNIK PLUS

Published
Categorized as M
error: Content is protected !!