Sanovnik ljuljaška – Šta znači sanjati ljuljašku

Šta znači sanjati ljuljašku? Sanjati ljuljašku obično ukazuje na to da ste trenutno veoma zadovoljni svojim životom. Mada možda doživljavate neke uspone i padove, generalno ste zadovoljni time kako se stvari u vašem životu odvijaju. Razmislite o tome gde je u snu bila ljuljaška i šta ste tačno radili kako biste bolje shvatili poruku sna.

Sanjati da se ljuljate na ljuljašci: ovakav san obično predskazuje veliko zadovoljstvo završecima starih i počecima novih ciklusa u vašem životu. Moguće je da završavate jedan projekat za drugim i osećate se ispunjenim i srećnim nakon svakog takvog završetka. Verovatno bez problema završavate sve svoje obaveze i ta lakoća u životu vam veoma prija.

Sanjati da ljuljate nekog drugog na ljuljašci: ovakav san govori o tome da ste trenutno u poziciji da motivišete i saveujete nekog drugog ko prolazi kroz promene ili značajniju tranziciju u životu. Pomoći ćete nekome da postane nezavisniji u životu, kako bi mogao da uživa u većoj slobodi. Ipak, u nekom momentu ćete morati i da prihvatite lične promene kroz koje ćete i sami proći kroz tu pomoć koju ukazujete.

Sanjati da skačete sa ljuljaške: ako ste sanjali kako ste skočili ili naglo sišli sa ljuljaške, to znači da ćete se uskoro na neki način odreći „lake vožnje“. Moguće je da ćete iznenada prihvatiti nov način života ili način na koji radite određene stvari, što bi drugima moglo delovati kao neobičan i nagao izbor. Međutim, vi ćete na to gledati kao na korak ka većoj nezavisnosti. Pokušajte samo da održite svoje ciljeve realističnim kako ne biste „skočili“ u nepoznato.

Sanjati da stojite na ljuljašci: ako ste u snu stajali na ljuljašci i tako se ljuljali, to govori o dosadi u vašem životu i tome da želite više izazova. Pokušavate da spoznate svoje granice i vidite koliko daleko možete da idete. Uskoro ćete ulagati još više truda i napora u sve što radite, čisto da vidite šta ćete time postići.

Sanjati da sedite na ljuljašci: ako ste u snu sedeli na ljuljašci i lagano se ljuljali, to govori o tome da u određenoj situaciji idete korak napred, pa korak nazad i da se vrtite u krug. Imate velikih poteškoća da donesete neku odluku, te ste zato maksimalno usporili stvari kako biste imali vremena da smislite šta će biti vaš sledeći korak.

Sanjati da padate sa ljuljaške: ovakav san ukazuje na neku vrstu iznenadne nezgode, nesreće ili događaja koji će vam izazvati očajanje. Pokušajte da se setite kako ste tačno pali i kako ste se dočekali nakon pada u snu – da li ste pali na mekan pesak ili na tvrd beton? Možda ćete nakon tog događaja lako moći da opet stanete na noge ako u snu niste bili povređeni nakon pada.

Sanjati kako pravite ljuljašku: ako ste u snu pravili ljuljašku, to znači da ćete uskoro preuzeti na sebe neke obaveze kako biste drugima život učinili lakšim i boljim.

Sanovnik polomljena ljuljaška: polomljena ljuljaška u snu obično predskazuje da će vaša neodlučnost imati veoma loše posledice. Moguće je da ćete propustiti neke značajne i unosne prilike jer ste odlučili da prosto sedite i ne radite ništa dok se određena situacija ne odvije do kraja sama od sebe.

Sanovnik prazna ljuljaška: prazna ljuljaška, na kojoj se niko ne ljulja, je često simbol preminule dece, bivšeg supružnika ili značajnog partnera – ovakav san ukazuje na nekoga iz vaše prošlosti ko vam mnogo nedostaje i koga se rado sećate. Ta osoba (ili više njih) nisu odavno u vašem životu i to vam veoma teško pada.

Published
Categorized as Lj
error: Content is protected !!