Sanovnik igla – Šta znači sanjati iglu?

sanovnik igla

Šta znači sanjati iglu? Snovi u kojima se pojavljuju bilo kakve vrste igli obično ukazuju na neke predstojeće promene – ovakvi snovi su podsetnik da u nekoj situaciji preuzmete inicijativu i maksimalno iskoristite priliku koja vam se pruža.

Ovakav san znači i da je potrebno brzo reagovati kako ne biste propustili neku šansu. Ponekad san o iglama govori i o tome da bi trebalo da budete malo ambiciozniji.

Igle se smatraju i falusnim simbolom, tako da u nekim slučajevima ovakav san govori o problemima u vašem seksualnom životu – možda o otuđenosti od partnera i manjku bliskosti. Ako ste sanjali kako koristite igle, takav san ukazuje na potrebu da popravite neki odnos u svom životu.

U nekim slučajevima, snovi o iglama vas navode da vidite vrednost u nečemu što ste dugo zanemarivali ili ignorisali. Možda previše razmišljate o nekome ili nečemu što odavno nije u vašem životu i to vam onemogućuje da vidite ono što vam je pred očima. Ovakav san traži od vas da postanete svesniji svih blagoslova koje zapravo imate i da ih malo više cenite.

Ponekad san o iglama simboliše neke pretnje koje su prisutne u vašem životu i za koje bi trebalo da se pobrinete.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju igle

Sanjati iglu: ako ste u snu samo videli iglu, to je dobar znak i obično ukazuje na novu poslovnu priliku.

Sanjati špric sa iglom: ovakav san obično govori o tome da neko u vašem životu ima ogroman uticaj na vas. Ponekad ovakav san predstavlja promene koje ćete uskoro doživeti i koje bi vam zapravo rešile neke probleme koje imate, mada bi na početku mogle delovati zastrašujuće. Ovakav san ponekad govori i o nečijem uticaju na vaš život kog ste vi svesni, ali nikako ne možete da ga uklonite koliko god to želeli.

Sanjati iglu za šivenje: ako ste sanjali iglu za šivenje, takav san nije dobar znak i ukazuje na to da biste uskoro mogli iskusiti neki gubitak. Ovakav san takođe ukazuje na neke činjenice o ljudima koje ste smatrali prijateljima – verovatno ćete uskoro razmatrati svoj odnos sa njima. Ovakav san takođe može biti simbol i vaše kreativnosti, kao i vezivanje za nekoga ili nešto.

Sanjati kako uvlačite konac u iglu: ovakav san ukazuje na probleme koje biste morali podhitno da rešavate. Ponekad ovaj san ima seksualnu konotaciju i govori o strastvenoj vezi u bliskoj budućnosti.

Sanjati kako šijete sa iglom i koncem: ovakav san se obično smatra dobrim znakom, jer govori da učite iz svojih grešaka i pokušavate da ih ne ponovite, kao i da pokušavate da popravite ono što se može popraviti.

Sanjati da ste se uboli na iglu prilikom šivenja: ako ste se u snu slučajno uboli iglom dok ste šili i počeli da krvarite, takav san se smatra povoljnim znakom i odnosi se na ispunjenje vaših želja vezanih za posao.

Sanovnik igle za štrikanje: ovakav san obično ukazuje na manipulaciju i obmanjivanje nekoga kako biste dobili ono što želite.

Tumačenje sna tražiti iglu: ovakav san je loš predznak i govori o tome da traćite svoju energiju oko sasvim nevažnih stvari. U nekim slučajevima, ovakav san govori o uzaludnim naporima. Ako ste sanjali da ste izgubili iglu i počeli da je tražite, to govori o povoljnom periodu u vašem životu i zadovoljstvom ljubavnom vezom u kojoj se nalazite.

Published
Categorized as I
error: Content is protected !!