Sanovnik duga – Šta znači sanjati dugu na nebu

sanovnik duga

Sanjati dugu na nebu najčešće govori o velikoj sreći u bliskoj budućnosti – možda ćete dobiti neko neočekivano priznanje za nešto, dobre vesti kojima se niste nadali ili neočekivani bonus na poslu; značenje ovakvog sna je „pojačano“ ako ste sanjali dugu sa ćupom punim zlata na kraju, sliku kakvu često viđamo.

Sanjati nešto u duginim bojama znači da bi trebalo da se potrudite da sagledate stvari u svom životu na pozitivniji način umesto da sve vreme razmišljate o negativnostima. Budite optimista, a ne pesimista i videćete da ćete se mnogo bolje osećati.

Duga je često i simbol neobičnih i retkih događaja, tako da ovakav san možda govori o tome da ste nedavno doživeli nešto što smatrate čudnim, ili očekujete da će vam se uskoro desiti nešto što se generalno retko dešava.

Ako ste u vezi ili braku i sanjali ste dugu, to je znak da vam je veza sasvim stabilna i da ćete još dugo biti srećni sa sadašnjim partnerom – pogotovo ako se duga prostirala duž čitavog horizonta.

Sanjati da duga spaja nebo sa horizontom je simbolička predstava povezanosti „prizemnog“ aspekta vaše ličnosti sa duhovnim aspektom vaše ličnosti. Bilo bi dobro da više pažnje posvetite introspekciji kao i duhovnim stvarima umesto da neprekidno budete fokusirani na materijalne i „fizičke“ stvari.

Sanjati dugu nakon kiše ili oluje je jasan znak da se vašim nevoljama nazire kraj i da treba još samo malo da se strpite kako biste dočekali tu figurativnu dugu i sunce posle kiše.

Sanjati dugu tokom kiše govori o tome da pokušavate da nađete pozitivnu stranu u nekoj teškoj i mučnoj situaciji kako biste je učinili podnošljivijom.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!