Sanovnik doktor – Šta znači sanjati doktora

sanovnik doktor

Šta znači sanjati doktora? Snovi o doktorima i lekarima u psihološkom smislu obično govore o tome da postoji neki aspekt vaše ličnosti kome je potrebno „lečenje“ i pročišćavanje, ili da vam je potrebno da što pre rešite neku problematičnu situaciju u svom životu koja vas gotovo čini bolesnim. Sanjati lekara gotovo uvek govori o tome da u vašem životu postoji nešto pogrešno, nešto što treba popraviti ili ispraviti i/ili da biste trebali da povedete računa da sprečite takve situacije.

Ovakvi snovi se obično javljaju kada na javi postoji neki disbalans koji treba što pre ispraviti. Tradicionalni sanovnici navode da su snovi  o lekarima najčešće predznak bolesti.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuje doktor

Sanjati da ste otišli kod lekara i čuli povoljnu prognozu je obično znak dobrog zdravlja, ali i uspeha na poslu. Ako ste sanjali kako vam lekar saopštava neke loše vesti, to obično govori o problemima kod kuće, ali se može odnositi i na nečiju bolest u bukvalnom smislu – snovi o lekarima nisu retki kada ste vi ili neko vama blizak bolesni.

Sanjati hirurga je znak da ćete naći rešenje za veoma tešku situaciju i to u bliskoj budućnosti. Sanjati lekara opšte prakse je znak da je potrebno da povedete više računa o svom mentalnom zdravlju. Da li vas muče neke brige i obaveze? Stres je uzrok mnogobrojnih bolesti i ovakav san je često znak da treba da pronađete bolji način da se izborite sa njim.

Sanjati kako idete kod doktora znači da ćete uskoro čuti dobre vesti vezane za posao.

Povezano: Sanovnik bolest- Šta znači sanjati bolest

Sanjati da vas lekar operiše je upozorenje da ćete se uskoro susresti sa nečim veoma bolnim. Potrebno je da se pripremite na to i da se na vreme izvučete iz opasne i teške situacije. Na šta će se ta situacija odnositi zavisi od toga koji deo tela vam je lekar operisao. Operacija očiju govori o tome da ne vidite nešto što bi trebalo; operacija na mozgu znači da je potrebno da promenite svoj stav ili način na koji doživljavate neku situaciju ili osobu. Sanjati operaciju srca može značiti da je potrebno da izbegavate stresne situacije i da počnete sebe da stavljate na prvo mesto. Sanjati plastičnu operaciju ili plastičnog hirurga je jasan znak da želite da promenite sliku o sebi i to kako vas drugi vide.

Povezano: Šta znači sanjati bolnicu? Sanovnik bolnica

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!