Sanovnik dinosaurus – Šta znači sanjati dinosaurusa

sanovnik dinosaurus

Šta znači sanjati dinosaurusa? Snovi o dinosaurusima nisu česti i kada sanjamo dinosauruse, to obično označava nešto veoma staro i/ili retko, kao i privođenje kraju nekih stvari i situacija u vašem životu. U zavisnosti od toga kakve vam je emocije izazvao ovaj san i od ostalih detalja u snu, san može imati i pozitivno i negativno značenje – na vama je da odredite šta bi to moglo biti.

Sanjati dinosaurusa najčešće govori o našoj prošlosti i tome kako neki stari događaji utiču na naš život u sadašnjosti. Obično ovakvi snovi govore o nekim problemima iz davne prošlosti za koje smo mislili da smo ih rešili, ali se oni ipak vraćaju u naš život. Ovakvi snovi ponekad govore o tome da odbijate ili izbegavate da se suočite sa tim problemima i vaša podsvest vas podseća na njih kroz snove. Ovo značenje je posebno naglašeno ako ste sanjali da vas dinosaurus juri – takav san doslovno znači da vas neka situacija iz prošlosti „juri“ i da će vas verovatno stići na javi.

Snovi o dinosaurusima su ponekad i znak nekontrolisane, sirove sile sa kojom pokušavate da se izborite – oni mogu biti simbol nekoga iz vašeg okruženja ko tvrdoglavo odbija da se promeni. Takođe, dinosaurusi mogu biti simbol nekih vaših starih navika ili ustaljenih obrazaca ponašanja koji vam idu samo na štetu, ali vi ne želite da ih menjate.

Ako često sanjate dinosauruse, moguće je da neke stvari iz prošlosti blokiraju vaš napredak i sprečavaju vas da normalno nastavite sa svojim životom. U nekim slučajevima, ove izumrle životinje mogu predstavljati i neke ogromne želje koje imate i verovatno potiskujete.

Ljudi koji često sanjaju dinosauruse su obično veoma impulsivni i strastveni, pa čak i agresivni. Ako se pronalazite u ovom opisu, onda je san o dinosaurusima verovatno govorio o vašoj naravi, o vašoj nepredvidivosti i „kratkom fitilju“; u tom slučaju, ovaj san smatrajte upozorenjem da treba da promenite ili makar kontrolišete te svoje osobine. Moguće je i da ovakav san govori o vašoj agresivnosti prema drugim ljudima – razmislite da li ste nedavno imali neki konflikt koji je u vama izazvao veliki bes i ispoljavanje agresije.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!