Sanovnik čaša – Šta znači sanjati čaše

sanovnik casa

Sanjati čašu je obično povoljan predznak. Ovakav san često ukazuje na neočekivane goste, ali i na moguć poziv na neki važan događaj ili porodično okupljanje koje će vam biti veoma zabavno.

Sanjati praznu čašu govori o vašim velikim očekivanjima od nekih planova koje ste razradili i tome da očekujete da ćete sve izvesti lako. Moguće je da je potrebno da se desi neka stvar, koja je van vaše moći, kako biste lako i bez problema ostvarili nešto što želite.

Sanjati punu čašu govori o obilju onoga što predstavlja ono što je bilo u čaši – razmotrite značenje pića koje ste pili za detaljnije tumačenje sna. Puna čaša takođe govori o tome da ste veoma optimistični u vezi sa nečim što ste isplanirali i da ste spremni da krenete u ostvarenje tog plana. Ako je u snu čaša bila polupuna, to znači da je potrebno da još malo budete strpljivi i da sve što vam se desi ili što vam drugi kažu treba da uzmete sa rezervom.

Tumačenje sna piti iz čaše takođe predstavlja lakoću i brzinu u nečemu što želite da uradite. U negaitvnijem smislu, ovakav san može govoriti o problemu u nekoj situaciji u koju ste se upleli ne razmišljajući i sada se kajete. Nešto se verovatno odvija mnogo brže nego što to vama odgovara.

Sanjati polomljenu ili razbijenu čašu je loš predznak i govori o tome da će sreća koju ćete uskoro iskusiti biti privremena i da će je uskoro zameniti negativna osećanja, najverovatnije zbog neke svađe ili incidenta.

Sanovnik prati čaše govori o tome da pokušavate da razjasnite neku situaciju koja je veoma „mutna“ i nejasna.

Published
Categorized as Č
error: Content is protected !!