Sanovnik čarobnjak – Šta znači sanjati čarobnjaka

Čarobnjaka sanjati šta znači?  San u kome ste videli čarobnjaka ili ste vi sami bili čarobnjak predstavlja ovladavanje određenim veštinama, kao i moć koju imate ili se nadate da ćete je uskoro steći.

Ovakav san govori i o tome da iskorišćavate ono što imate u svakom smislu kako biste postali „moćniji“. Ovaj ’magični’ lik takođe može predstavljati i vašu intuiciju, odnosno situaciju u kojoj ćete se osloniti na ono što vam govori instinkt i nećete pogrešiti. U nekim slučajevima, sanjati čarobnjaka može ukazivati na to da treba da pristupite problemima i preprekama tako što ćete im oduzeti moć – nešto može imati moć nad vama samo ako mu vi date tu moć. Prepreke mogu biti i mogućnosti, i prepreke možete videti kada skrenete pogled sa svog zacrtanog cilja.

Ako ste sanjali zlog čarobnjaka, to ukazuje na neke negativne osobine koje ste usvojili od neke dominantne ličnosti u svom životu (razmislite na koga vas čarobnjak iz sna podseća), što može dovesti do toga da zbog tih osobina sami sebe ograničavate u postizanju željenih ciljeva.

Published
Categorized as Č
error: Content is protected !!