Sanovnik banka – Šta znači sanjati banku?

Sanjati banku: banka u snovima predstavlja vašu želju za finansijskom sigurnošću. Ovakav san se odnosi na očuvanje vaše imovine i ostalih resursa.

Sanjati da dižete novac iz banke govori o tome da koristite svoje društvene i porodične veze onda kada vam je to potrebno – možda da pozajmite novac od njih, možda da vam pomognu na neki drugi način. Verovatno prolazite kroz period koji vam teško pada i svaka pomoć vam je dobrodošla.

Sanjati da ostavljate novac u banci, odnosno na račun, je znak da tražite zaštitu nečega što smatrate vrednim od spoljnih sila. Plašite se mogućih gubitaka; moguće je da smatrate da vam je imovina, ili nešto drugo što vam je veoma vredno, trenutno izloženo velikom riziku. Ovakav san je poruka da zaštitite ono što imate od takvih rizika i pretnji.

Sanjati kako pljačkate banku ukazuje na to da prebrzo trošite i iscrpljujete svoju energiju i druge resurse. Moguće je i da ste ljubomorni na druge ljude po tom pitanju i pitate se kako im uspeva. Možda ćete pribeći nekim nemoralnim načinima da ispunite prazninu koju osećate. Verovatno ćete preduzeti agresivnije mere kako biste sprečili da dođete u situaciju u kojoj vam manjka novca ili nečeg drugog. Ovakav san odražava negativan i sebičan pristup kada je reč o ostvarenju ciljeva.

Sanovnik pljačka banka, odnosno da ste samo pasivni posmatrač, govori o tome da vam na javi nedostaju finansijska i moralna stabilnost. Verovatno ljudi iz vašeg okruženja sa kojima se poredite, ali i vaši konkurenti na nekom polju, koriste nemoralne stvari kako bi postigli nešto što žele i vi ste toga svesni.

Published
Categorized as B
error: Content is protected !!