Sanovnik baloni – Šta znači sanjati balone

sanovnik baloni

Šta znači sanjati balone? Snovi o balonima obično govore o vašim kratkoročnim i privremenim nadama, kao i o razočarenjima. Obratite pažnju na to kakve ste tačno balone sanjali i u kojoj prilici – to vam može pružiti dosta informacija koje će vam pomoći da protumačite san.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju baloni

Sanjati balone koji su odleteli: ako ste sanjali gomilu balona koja se razletela i nestala, to govori o tome da imate ogromne nade i osećaj da su pred vama neslućene mogućnosti – moguće je da ste previše optimistični oko nekih stvari, i to čak do te mere da gubite kontakt sa realnošću i postajete totalno nepraktični.

Sanjati balon sa helijumom: ovakav san govori o tome da se trenutno osećate sjajno u svojim životnim okolnostima. Verovatno nemate većih problema i jednostavno uživate. Čak ni negativnost drugih ljudi vam ne kvari dobro raspoloženje.

Sanovnik puštati balone: ako ste u snu pustili gomilu balona u vazduh, to govori o oslobađanju od frustracije i tereta. Verovatno žarko želite da pobegnete od nekih stvari koje vas pritiskaju. Pokušajte da se „izdignete“ iznad trenutnih okolnosti i verovatno ćete shvatiti da ste sami krojač svoje sreće, odnosno da privremene situacije i okolnosti nisu ono što treba da vam određuje raspoloženje.

Sanjati ogroman svežanj balona: ako ste držali svežanj balona u snu, to govori o vašim ogromnim nadama i snovima, ali za druge ljude. Ovakav san govori o tome da osećate odgovornost za druge ljude. Pazite da ih ne razočarate, jer ste skloni tome da dajete obećanja koja ne možete uvek da ispunite.

Sanjati balon koji je pukao: ako je u vašem snu balon pukao, to govori o neostvarenim ciljevima. Moguće je da ste preuzeli previše obaveza na sebe i morali ste da iz izvršite za kratko vreme, tako da psihički niste mogli da podnesete stres. Razmislite o tome da malo usporite sa svojim planovima i da na sebe preuzimate samo one odgovornosti i zadatke koje sigurno možete obaviti na vreme – ili ćete završiti potpuno razočarani rezultatom.

Sanjati vodeni balon: vodeni baloni u snu su obično znak upozorenja na moguću „eksploziju“ emocija. Verovatno na neprikladan način izražavate svoje frustracije i lako praskate na druge ljude. Bilo kakva nepromišljena reakcija bi mogla samo pogoršati čitavu situaciju zbog vaše naprasitosti.

Tumačenje sna igrati se sa balonima: ovakav san je suptilni nagoveštaj koji vam šalje vaša podsvest da bi trebalo da oslobodite dete u sebi, da se ponekad opustite i uživate u sitnim radostima koje vam život pruža.

Sanjati crveni balon: crveni baloni u snu su simbol vaših nada i snova koji su privremeni i kratkoročni, verovatno zato što su bazirani na impulsivnim željama i strastima.

Sanjati plavi balon: plavi baloni su često predznak nekih razočaravajućih vesti.

Sanjati crni balon: crni baloni najčešće simbolišu depresiju i beznađe.

Sanjati ružičasti balon: ružičasti baloni u snu predstavljaju vašu potragu za ljubavlju i nežnošću; verovatno ćete uskoro naći ono što mislite da želite, ali će se taj odnos ispostaviti kao površan i razočaravajući.

Published
Categorized as B
error: Content is protected !!