Sanjati prsten ili burmu šta znači? Sanovnik burma

sanovnik prsten burma

Šta znači sanjati prsten ili burmu? Prsten i burma su u snovima simbol posvećenosti i vernosti u vezi ili predanosti nekom cilju, datih obećanja, lojalnosti sopstvenim idealima, obavezama, uverenjima i drugim ljudima. Takođe, prsten može ukazivati i na važu želju za takvom posvećenošću ili konkretnije – na želju za trajnom ljubavnom vezom.Sledi detaljno tumačenje ovog sna…

Sanovnik tumačenje i značenje sna burma i prsten

Sanjati prsten ili burmu je obično simbol beskrajnog ciklusa događaja koji mogu biti pozitivni, ali i negativni. Ako su ostali detalji sna ostavili negativan utisak na vas, moguće je da ovakav san ukazuje na neke nerešene probleme koji će vam se vraćati kao bumerang iznova i iznova sve dok ih trajno ne rešite. Pozitivnije značenje ovog sna se odnosi na ljubav – ovakav san može ukazivati na naklonost neke osobe iz vašeg okruženja.

Sanjati verenički prsten je najčešće simbol nekog obećanja koje ste nedavno dobili (u ređim slučajevima, obećanja koje ste dali – obratite pažnju na to ko je u snu kome davao verenički prsten) i u čije ispunjenje verujete, ali koje još uvek nije ni blizu ispunjenja.

Sanjati zlatan prsten predstavlja dato obećanje ili odanost, kao i osećaj sigurnosti u vezi. Takođe, ovakav san odražava vašu želju za sigurnom i stalnom romantičnom vezom. San o zlatnom prstenu je često simbol i tuđe pomoći i ljubaznosti, kao i odanosti bliskih ljudi.

Sanjati srebrni prsten se obično smatra preznakom tuge i depresije koju pokušavate da sakrijete od drugih. Trenutno prolazite kroz težak emotinvni period i veoma patite zbog svoje, možda i pogrešne odluke, da svoje probleme ne delite ni sa kim.

Sanjati kako ste izgubili prsten ukazuje na prekršena obećanja, kao i na to da su možda vaša romantična osećanja prema partneru nestala. Moguće je da su nastale neke neočekivane promene u vašem životu zbog kojih više niste zainteresovani za određenu osobu ili projekat.

Ako ovaj san tumačimo sa psihološkog aspekta, to je znak vaših strahova i nesigurnosti vezanih za ljubavni odnos u kom se nalazite. Sa druge strane, ako u snu znate ko vam je dao prsten koji ste izgubili, moguće je da je ovakav san poruka da gubite intereovanje za tu osobu. Takođe, ovakav san može ukazivati na neispunjena obećanja i neverstvo.

Sanjati polomljen prsten ili burmu ima sličnu simboliku i predstavlja „istrošene“ odnose i ciljeve koji vas više ne ispunjavaju. Ako smatrate da vas je neko na neki način izdao, to dodatno otežava čitavu stvar. Verovatno vam je teško da ponovo poklonite svoje poverenje osobi koja vas je jednom izneverila na neki način.

Sanjati burmu govori o vašem osećaju duboke posvećenosti nekoj situaciji, kao i o maksimalnoj lojalnosti kada je reč o bliskim ljudima. Takođe, san o burmi je ponekad znak vaše jake želje za brakom ili trajnim ljubavnim odnosom.

Sanjati kako bacate burmu iz bilo kog razloga je simbol raskida i okončanja veze sa trenutnim partnerom. U nekim narodnim verovanjima ovakav san može biti i predznak udovištva.

Sanjati kako ste ispustili burmu na pod ili zemlju se takođe može uzeti kao simbol raskida ljubavne veze, ali i kao znak mogućih neslaganja u porodici. Ponekad je ovaj san predznak da ćete otkriti da vas partner ili supružnik vara.

Sanjati kako vam nepoznata osoba stavlja burmu na prst govori o tome da ćete verovatno dobiti neočekivanu pomoć pri rešavanju nekih problema koji vas muče već duže vreme. Takva situacija će verovatno predstavljati prijatno iznenađenje.

Sanjati kako ne možete da nađete prsten odgovarajuće veličine za svoje prste govori o tome da trenutno iz nekog razloga nije baš najpovoljniji period za ulazak u romantičnu vezu. Ili ste totalno nezainteresovani za prilike koje vam se nude ili ono što priželjkujete jednostavno nije za vas, tako da ćete još neko vreme verovatno ostati sami.

Sanjati kako vam prsten spada sa prsta je upozorenje na problematične situacije koje će vam se uskoro pojaviti u životu jer niste održali neka obećanja. Takvi problemi će biti direktna posledica vašeg ponašanja i neodgovornosti. Bilo bi dobro da razmislite o prioritetima i da ne obećavate stvari koje ne možete da ispunite, čak ni kad je reč o sitnicama.

Sanjati prsten kao poklon: ako ste sanjali kako vam neko poklanja prsten, to je povoljan predznak koji ukazuje na to da ćete uspeti da prevaziđete razlike i nesuglasice koje imate sa trenutnim partnerom, što će vam dalje utrti put ka harmoničnijoj i lepšoj ljubavnoj vezi.

Sanjati prsten na tuđoj ruci: ovakav san obično simboliše vaša prijateljstva. Ako ste nedavno imali svađu sa nekim prijateljem, pogotovo ako je problem potekao zbog nekog ogovaranja i glasina, moguće je da se ovaj san odnosi na to – obratite pažnju na ostale detalje kako biste videli o čemu se radi. Sanjati prsten na tuđoj ruci je često znak da niste baš vešti u komunikaciji sa drugima, što vas sprečava da sklopite dublje odnose i napredujete u životu. Pokušajte da nađete bolji način da izrazite svoja osećanja, mišljenja i stavove.

Sanjati kako ste izgubili svoju burmu: ovakav san je prilično nepovoljan predznak i upozorenje na opasnosti i nevolje koje vas očekuju u bliskoj budućnosti. Pazite šta pričate pred kime i dvaput razmislite pre nego što bilo šta uradite. Zbog neke olako izgovorene stvari ili nekog postupka koji smatrate sasvim nebitnim možete završiti u nevolji iz koje ćete se teško izvući.

Sanjati kako isprobavate prsten: ako ste sanjali kako ste isprobavali prsten, to je simbol nekog obećanja koje će vas „vezati“ za nekog ili nešto; ovakav san je znak da ćete to obećanje morati da ispunite na ovaj ili onaj način – zato pazite dobro šta obećavate.

Sanjati kako ste našli prsten: ako ste sanjali kako ste slučajno našli neki prsten, to ukazuje na nov i povoljan razvoj događaja u vašoj ljubavnoj vezi. Ako ste sami, moguće je da ćete uskoro sresti osobu sa kojom ćete ući u skladnu ljubavnu vezu – reč je verovatno o nekome koga još uvek ne poznajete, ili ga znate samo iz viđenja.

Sanjati kako nekome poklanjate prsten simboliše početak nečeg sasvim novog  vašoj ljubavnoj vezi. Ako niste u braku, već samo u vezi, ovakav san može ukazivati na veridbu ili venčanje.

Sanjati prsten koji je pukao: ako ste sanjali puknut ili na drugi način oštećen prsten, to ukazuje na moguć prekid ljubavne veze ili prijateljstva, jer i sami osećate da u tom odnosu ni vi ni druga strana više nemate šta da date.

Sanjati prsten sa dragim kamenom: prsten sa dragim kamenom je obično povoljan predznak u snu i značenje zavisi i od toga koji ste kamen sanjali, ali ovakav san se generalno odnosi na neke projekte na kojima ćete verovatno uskoro raditi – taj projekat ne mora biti poslovni, već uzmite to u najširem smislu. Šta god da je u pitanju, reč je o nečemu što će vam dugoročno doneti veoma veliku korist u životu.

Sanjati prsten sa smaragdom (zelenim kamenom) govori o uzajamnoj privlačnosti i zaljubljenosti u ljubavnoj vezi; ako ste trenutno sami, moguće je da ćete postati zainteresovani za nekoga koga poznajete već neko vreme, ali ranije niste o njemu razmišljali kao o potencijalnom partneru.

Sanjati prsten sa rubinom (crvenim kamenom) je upozorenje na moguće razočarenje – smanjite svoja očekivanja u važnim situacijama u životu kako ne biste bili razočarani ako se ona ne ostvare, pogotovo ako ishod ne zavisi samo od vas.

Sanjati prsten sa safirom (plavim kamenom) govori o mogućem razočarenju u ljubavnim i prijateljskim odnosima, kao i o nekim neočekivanim svađama i neslaganjima sa bliskim osobama – ako dođe do potpunog prekida odnosa sa nekim do koga vam je stalo, to će sigurno veoma loše uticati na vas; zato dajte sve od sebe da do toga ne dođe.

Sanjati prsten sa biserom ukazuje na velik uspeh i na poslovnom i na ličnom planu; ovo je posebno povoljan predznak ako ste upravo na početku nekog projekta, počinjete da radite nov posao ili ste nedavno započeli novu ljubavnu vezu.

Sanjati dijamantski prsten obično ukazuje na to da ste veoma privlačni pripadnicima suprotnog pola. San o dijamantskom prstenu često predstavlja i obaveze koje ćete uskoro morati da preuzmete na sebe. Te obaveze će vam verovatno biti nove, pa čak i delovati uzbudljivo – ovo je sjajna prilika da naučite mnogo o sebi i drugim ljudima.

Pripemio: Sanovnik plus

error: Content is protected !!