Sanjati klavir šta znači?

sanovnik klavir

Sanjati klavir najčešće predstavlja neku vrstu majstorstva i veštine, ali i kontrolu nad emocijama prilikom iznenađujućih i stresnih događaja. Moguće je da ćete se uskoro naći u situaciji gde ćete morati da budete sasvim sabrani i staloženi, bez obzira na okruženje i ljude oko vas. U nastavku dajemo specifičnija značenja snova u kojima se kao glavni element pojavljuje klavir.

Sanjati da svirate klavir: ako ste sanjali kako svirate klavir, to znači da ste u pohodu da postignete harmoniju u svom životu. Razmislite o tome gde ste se nalazili dok ste svirali klavir – na primer, ako ste bili na svom radnom mestu, to verovatno znači da vam je potrebna harmonija na poslu.

Sanjati kako vežbate na klaviru: snovi o tome kako vežbate na klaviru znače da „uvežbavate“ svoje sposobnosti da rešavate razne vrste problema. Verovatno ćete morati da se fokusirate kako na um, tako i na telo da biste zaista ovladali veštinom. Moguće je i da očekujete da se neka situacija u koju ste aktivno uključeni na kraju pokaže kao apsolutno savršena.

Sanjati da pevate i svirate klavir: ovakav san govori o tome da su na pomolu veoma važni događaji u vašem životu. Vi ćete biti u prilici da, metaforički rečeno, odaberete pesmu i da je otpevate. Doći će vreme kada ćete uspeti da drugim ljudima prenesete neke svoje ideje, misli i emocije, što odavno želite.

Sanovnik kupovati klavir: san o kupovini klavira ukazuje na neku ogromnu investiciju u posao ili školovanje. Moguće je da je reč o novcu, ali i o vremenu i naporu koje ulažete kako biste usavršili neku veštinu.

Sanjati kako čujete da neko svira klavir: ako ste sanjali da čujete muziku sa klavira, to se obično tumači u skladu sa tim kakva je bila muzika, kakva osećanja vam je izazvala i kako je zapravo zvučala. Ako je muzika bila prijatna i uvežbana, to govori o tome da ste zadovoljni svojim životom. Međutim, ako je muzika zvučala haotično i neuvežbano, ili vas čak i iritirala, to govori o nezadovoljstvu okruženjem u kom živite i radite.

Sanjati klavirske dirke: san u kom je naglasak bio na dirkama klavira ukazuje na određeni tok i izvršavanje vaših obaveza na poslu. Postoje određeni zadaci i koraci koje morate dobro ukombinovati kako bi ishod bio baš onakav kakav treba. Ovakav san je zapravo podsetnik na važnost „uvežbanosti“ i kombinovanja. Pazite da pažljivo pratite sve korake kako bi se vaš rad završio uspehom.

Sanovnik polomljen klavir: ako ste u snu videli polomljen klavir, obratite pažnju na to koji delovi klavira su bili polomljeni i razmislite o tome šta je njihova funkcija, a zatim to primenite na svoj život. Polomljeni delovi klavira govore o tome da te funkcije zapravo više ne rade. Zbog takvih neuspeha i disfunkcija biste mogli izgubiti nešto važno u svom životu.

Sanjati klavir koji ne proizvodi zvuk: san o klaviru koji ne proizvodi muziku govori o tome da vam manjka samopouzdanja kada treba da izrazite svoje mišljenje ili stav; ili, kad god pokušate nešto da kažete na neku temu, drugi pokušavaju da vas ućutkaju ili prosto ne slušaju šta imate da kažete.

Sanovnik raštimovan klavir: san o raštimovanom klaviru generalno predstavlja haos i sukobe u vašem životu. Neki aspekt vašeg života nije u skladu sa ostalima – razmislite sami da li je reč o poslu, porodici, ljubavnom odnosu ili nečemu četvrtom. Razmislite i kako da pronađete način da „naštimujete klavir“, odnosno kako da najbolje uložite napor i vreme u popravljanje onoga što je pokvareno.

Značenje sna koncertni klavir: ogroman, koncertni klavir u snu ukazuje na neki velik i značajan, moguće romantičan događaj u bliskoj budućnosti. Ta prilika će svakako biti posebna i izazvati vam jake emocije.

Sanjati beli klavir: beli klavir u snu predstavlja vašu besprekornu reputaciju. Verovatno se mnogo trudite kako biste je održali takvom.

Tumačenje sna stari, antikni klavir: stari klavir, kao antikvitet, je obično simbol mogućih poteškoća koje vas uskoro očekuju. To mogu biti problemi i nevolje koje se mogu rešiti samo mudrošću i iskustvom. Ako se prvi put suočavate sa nečim takvim, pitajte za savet nekog iskusnijeg i starijeg – imaćete bolje šanse za izlaz iz problema ako ih analizirate sa nekom takvom osobom.

Published
Categorized as K
error: Content is protected !!