Sanjati abortus šta znači?

sanovnik abortus

Šta znači sanjati abortus? Jedna od najgorih noćnih mora je san o abortusu. Ovakvi snovi se najčešće javljaju tokom perioda depresije i duboke tuge u životu, nakon gubitka nečega veoma vrednog. Pre nego što nastavimo – ako ste u drugom stanju i sanjali ste abortus ili spontani pobačaj, nemate razloga za brigu, jer ovakvi snovi nikad nisu vezani za abortus u bukvalnom smislu. Ovakva vrsta snova govori o drugoj vrsti situacija i zapravo je veoma česta kod žena. Takođe, ako ste nedavno izgubili bebu, ovakav san je način da se vaša podsvest izbori sa traumom.

Šta znači sanjati abortus?

Ukoliko niste trudni i nemate strah od toga da će se desiti nešto loše sa vašom bebom ili vama tokom trudnoće (a u tom slučaju možete sasvim zanemariti ovakav san), snovi o abortusu ili spontanom pobačaju obično govore o tome da vas očekuje period nevolja i gubitaka. Snovi o abortusu su najčešće usko vezani za zdravstvene probleme koje imate, mada mogu biti vezani i za materijalne gubitke. Ukratko, ovakav san je najčešće predznak neke vrste gubitka i nevolja.

Kada analiziramo snove vezane za trudnoću na bilo koji način, to se obično tumači kao nešto novo i u začetku – neki novi projekat, nova ljubavna veza ili posao, tako da san o abortusu jasno govori o propasti svih tih planova i lepih početaka. Ako ste nedavno imali neku sjajnu ideju ili napravili dobar plan za nešto, sada verovatno nije najbolji momenat da počnete da ga sprovodite u delo.

Sanjati spontani pobačaj: snovi o spontanom pobačaju su obično poruka vaše podsvesti da imate ozbiljnih problema sa samopouzdanjem. Verovatno smatrate da vam je dostojanstvo na neki način uništeno. Da biste ga povratili, morate zauzeti odlučan stav i početi da donosite odluke racionalno.

Sanjati abortus tokom trudnoće: ovakav san je jasna poruka da vam trudnoća izaziva dosta stresa i straha, što je sasvim normalna pojava. Verovatno se plašite da ćete izgubiti bebu ili da ona neće biti potpuno zdrava, što vas toliko muči da počinje da se manifestuje i kroz vaše snove. Nemate razloga za brigu – to su samo snovi. Ukoliko smatrate da su vam strahovi osnovani, najbolje je da se konsultujete sa svojim lekarom koji vam vodi trudnoću.

Sanjati abortus i videti fetus je obično veoma loš predznak i govori o velikim problemima sa kojima se možete suočiti u bliskoj budućnosti. Verovatno ćete biti u prilici da se pokajete zbog nečega što ste nedavno uradili ili rekli. Ovakvi snovi su veoma retki, ali ako ste sanjali abortus i videli fetus, ali pritom niste osećali tugu, već radost to znači da ćete uspeti da se izvučete iz svih svojih problema i rešite velikog tereta.

Sanjati spontani pobačaj i videti fetus je način da vam vaša podsvest poruči da ćete se uskoro suočiti sa događajima koji će vam izazvati veliku tugu i/ii kajanje. Slično prethodnom snu, ako vam je ovakvo iskustvo u snu donelo olakšanje, a ne tugu, događaji koji vas očekuju će vam na neki način pomoći da prevaziđete neke velike prepreke i na kraju će se ispostaviti kao pozitivni.

Sanjati kako izvršavate abortus ili na neki način učestvujete u tome ukazuje na nadolazeći period problema na porodičnom, finansijskom i/ili poslovnom planu i ti problemi će se verovatno javiti zbog nekog vašeg nepromišljenog postupka ili nečega što ste rekli ne razmišljajući. Verovatno ćete se dosta kajati zbog toga i biče vam potrebno neko vreme da ispravite tu grešku.

Sanjati da ne možete da zatrudnite nakon abortusa je prilično čest i neprijatan san, ali srećom, nemate razloga za brigu. Ovakvi snovi se veoma često javljaju kod žena kojima je rečeno da će verovatno imati tešku trudnoću. To obično izaziva depresiju koja se izražava i kroz snove. Nema razloga da se osećate loše, jer većina žena uspeva da zatrudni i rodi zdravo dete uprkos upozorenjima o mogućim komplikacijama.

Sanjati kako uzimate pilule za abortus najčešće govori o vašoj velikoj unutrašnjoj borbi da se izborite sa jakim osećajem frustracije koju osećate. Verovatno ste nedavno iskusili niz neuspeha i osećate se kao da je sve što započnete osuđeno na propast i/ili se generalno plašite neuspeha i u svaki poduhvat ulazite sa pesimističkim stavom. Ako je to slučaj, dajte sve od sebe da budete uporni i da vas neuspesi ne pogađaju toliko. Nemojte se obeshrabriti i odustajati.

Published
Categorized as A
error: Content is protected !!