Uslovi korišćenja/ Terms of Use

Korišćenjem portala SANOVNIK PLUS, smatra se da su korisnici u svakom trenutku upoznati sa ovim uslovima korišćenja i da ih u potpunosti razumeju i prihvataju, uključujući odredbe koje se odnose na kolačiće.

Zaštita privatnosti i poverljivost podataka

SANOVNIK PLUS poštuje privatnost svojih korisnika i posetitelja portala. Svi podaci iz postupka registracije i drugi podaci korisnika se koriste isključivo u svrhu u koju su prikupljeni.

Ni pod kojim okolnostima sanovnikplus.com ih neće stavljati na raspolaganje trećim osobama, osim u slučaju kada je takva obaveza propisana zakonom.

U svrhu boljeg korisničkog iskustva i kako bi portali i usluge radili pravilno i imali sve funkcionalnosti, koristimo kolačiće.

Kolačić je informacija koju na vašem računaru čuva veb lokacija koju posećujete.

Postavke kolačića mogu se kontrolisati i konfigurirati u vašem internetskom pregledaču.

Korištenjem portala pristajete na čuvanje kolačića na vašem računaru.

Veze do drugih veb lokacija

Neke od veza na sajtu sanovnikplus.com vode do veb lokacija i usluga koje su u vlasništvu i pod kontrolom trećih lica.Sanovnikplus.com nije odgovoran za sadržaj ovih stranica.

Autorsko pravo

Sadržaj na sajtu SANOVNIK PLUS zaštićen je autorskim pravima.Preuzimanje, izmena, pozajmljivanje, prodaja ili distribucija takvog sadržaja moguća je samo uz prethodnu dozvolu vlasnika sadržaja.

error: Content is protected !!