Šta znači sanjati tornado

sanovnik tornado

Šta znači sanjati tornado? San o tornadu obično ukazuje na ekstremne emotivne „izlive“, najčešće na veliki bes. Ne možete da izađete na kraj sa svojim jakim emocijama ili spoljašnjim događajima koji kao da vas nose, a vi nemate apsolutno nikakvu kontrolu nad njima, baš kao u pravom tornadu – tornado se samo pojavi i gotovo niko ne može da odredi kojim će putem ići ova destruktivna sila.

Na neki način, tumačenje snova o tornadu je nalik tumačenju snova o zemljotresu. Promene mogu biti nagle i neočekivane. Ipak, snovi o tornadu se mnogo češće odnose na vaše emocije ili na konkretno ponašanje ljudi oko vas.

Tumačenje najčešćih snova o tornadu

Sanovnik tornado: ovakav san ima više mogućih interpretacija. Tornado je jaka oluja koja relativno kratko traje, te u snovima često predstavlja simbol iznenadnih promena u vašem životu, događaje koji se dese da ni sami ne znate kako i zbišu sve pred sobom. Međutim, kada se tornado završi, sve počinjemo ispočetka – sve to samo prenesite na svoj život i promene koje se dešavaju u njemu. Možda ste neočekivano dobili otkaz, odjednom morate da se selite, partner vas napušta iako ste mislili da vam je veza savršena ili ste dobili vest o neočekivanoj trudnoći – sve ovakve događaje naša podsvest može „prorađivati“ kroz san o tornadu.

Tornado je često simbol i značajnih emotivnih promena. Ovakvi snovi se mogu javiti kada se nađete u situaciji u kojoj ste toliko zbunjeni razvojem događaja da prosto ne znate ni kako da se osećate. Ovakav san je ponekad simbol i vaših naglih promena raspoloženja.

Tornado često predstavlja i destruktivne situacije u vašem životu, nad kojima nemate kontrolu i to vas toliko muči da i sami postajete destruktivni. Takođe, snovi o tornadu mogu predstavljati i vašu tugu i razočarenje – osećate se doslovno preplavljeni brigama i problemima, kao da vas nosi bujica, i na kraju joj se prepuštate jer ne znate kako da joj se oduprete.

Sanjati nekoliko tornada koji se spajaju u jedan: ako ste sanjali kako se nekoliko tornada spajaju u jedan, takav san obično predstavlja ljude oko vas koji su skloni izlivima besa i/ili naglim promenama raspoloženja na koje vi ne znate kako da reaguje. Dva ili više tornada koji se spajaju u jedan predstavljaju veoma nestabilnu situaciju ili odnos, koji se neprekidno menja i te promene su obično nagle i burne. Dva ili više tornada koji se sudaraju mogu stvoriti još veću oluju ili omesti putanju jedni drugima i ublažiti silu. Ipak, češći je slučaj da nekoliko tornada postanu daleko jača sila od prostog zbira jačine svakog od njih. Pokušajte da odredite na koju situaciju u vašem životu se može odnositi ovakav vaš san i dajte sve od sebe da izbegnete da vas oluja ponese i rastrgne.

Sanjati tornado sa jakom kišom: san o jakoj kiši i oluji koja prati tornado obično predstavlja suze, tugu i očaj. Moguće je da su destruktivne sile tornada zajedno sa štetom koju su ostavile nakon čitavog događaja ostavile i veliku žalost zbog nečega.

Sanjati crni ili tamni tornado: ovakav san ukazuje na neizbežne situacije koje stvaraju ogromnu štetu i nezadovoljstvo. San o crnom tornadu je uvek prilično negativno predskazanje – ako ste sanjali kako crni tornado odnosi i ubija nekoga koga poznajete, ovakav san se može odnositi na prekid odnosa sa tom osobom, u najgorim (ali i retkim slučajevima) možda čak i zbog bolesti i smrti.

Sanjati crveni ili vatreni tornado: snovi o crvenom tornadu obično ukazuju na destruktivnu silu koja potiče iz nečije želje, strasti i požude. Moguće je da ste ušli u veoma dinamičnu, nepredvidivu, ali i destruktivnu vezu sa nekom osobom. Budite jako pažljivi u takvoj situaciji, jer vas strast može uništiti – baš kao i crveni tornado.

Sanovnik beli tornado: beli tornado je simbol napada na vaše moralne vrednosti i duhovnu stranu. Moguće je da ste doživeli ili upravo prolazite kroz ogromne životne promene koje će vas navesti da preispitate sve svoje stavove o sebi i svetu oko sebe u višem, duhovnom smislu.

Sanjati da ste preživeli tornado: ako ste sanjali kako bežite od tornada jer ste čuli nečije upozorenje, to je znak da ćete se uskoro suočiti sa neprijatnom situacijom za koju nećete biti dobro pripremljeni, ali ćete ipak biti upozoreni na sve malo pre „glavnog događaja“. To se može odnositi na otkaz na poslu ili potpuni prekid odnosa sa nekom osobom – partnerom ili prijateljem – sa kojom ste već neko vreme u zategnutim odnosima.

Ako ste sanjali kako ste ipak povređeni u tornadu, bez obzira na upozorenje koje ste dobili, to znači da će šteta koju ćete pretrpeti biti izazvana tuđim, a ne vašim postupcima.

Ako ste sanjali da ste se našli u centru tornada, to govori o vašem osećaju izgubljenosti i gubitka kontrole u okruženju punom ćudljivih i nepredvidivih ljudi. Svaki san o tornadu ukazuje na težak period i moguće je da će se svi vaši planovi iskomplikovati i da ćete se odjednom suočiti sa problemima na više frontova. Najvažnije je da sačuvate hladnu glavu kako biste uspešno isplivali iz čitave situacije neokrznuti.

Značenje sna bežati od tornada obično govori o osobama u vašem životu koje iz vama nejasnih razloga postaju jako agresivne i nestabilne, ili o nekoj situaciji koja se iz nečeg sasvim bezazlenog naglo pretvorila u pravu opasnost. Verovatno ne znate šta je uzrok svemu tome i potpuno ste zbunjeni, tako da pokušavate samo da se povučete. Ako ne možete da izbegnete tu osobu ili da se potpuno povučete iz problematične situacije, dajte sve od sebe da nađete nekakav oslonac za koji ćete se držati. Nikad nemojte smetnuti s uma činjenicu da se emocije kad-tad „ohlade“ i da će se situacija smiriti – ako i vi reagujete burno, možete samo čitavu stvar učiniti još gorom.

Ako ste sanjali kako ste preživeli tornado bez povreda i niste pretrpeli nikakvu materijalnu štetu, to govori o privremenim nevoljama iz kojih ćete izaći mnogo jači.

Sanjati kako vas tornado nosi, ali vi uživate u tome i ne osećate ništa neprijatno odražava vašu želju da pobegnete od problema i obaveza na javi. Moguće je da razmišljate da samo nestanete iz neke situacije ili da počnete da ignorišete neku osobu koja vam samo izaziva negativne emocije, jer smatrate da je to najlakše i najbolje rešenje.

Published
Categorized as T
error: Content is protected !!