Šta znači sanjati jagode?

sanovnik jagode

Sanjati jagode šta znači? Snovi o jagodama se obično odnose na ljubavne prilike, ali i napredak u svakom smislu koji vas očekuje u bliskoj budućnosti. Jagode su slatko, crveno voće i očigledan simbol radosti, uživanja, obilja, plodnosti, ljubavi i strasti. Pokušajte da se prisetite detalja sna – kako su jagode izgledale, kakvog ukusa su bile i šta ste radili sa njima.

Sanovnik – tumačenje i značenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju jagode

U nastavku dajemo interpretacije najčešćih snova o jagodama.

Sanovnik videti jagode

Sanjati kako ste videli jagode, ali ih niste jeli niti ubrali, govori o tome da ste svesni svojih ograničenja, onoga šta smete, a šta ne smete. Jagode su često i simbol iskušenja, pa ako ste sanjali kako berete i jedete jagode iako vam nešto govori da nemate pravo to da radite, govori o tome da ćete na javi uraditi nešto nepromišljeno što vas može koštati nečeg veoma značajnog. Ovakav san govori i o tome da ste spremni da pomerite ili prekršite ta nametnuta ograničenja, što može biti i dobro i loše – razmislite o tome na kakva ograničenja na javi bi se ovaj san mogao odnositi i da li je pametno da zaista pređete određene granice u životu.

Sanovnik brati jagode

Sanjati kako berete jagode: san o branju jagoda govori o tome da ćete uskoro dobiti nešto što odavno priželjkujete ili da ćete konačno stupiti u ljubavnu vezu sa osobom koja vam se veoma dopada. Moguće je da već duže vreme imate pik na nekoga – ovakav san govori o tome da ćete uspeti da se približite toj osobi; ako ste već u ljubavnoj vezi koja vas ispunjava, ovakav san govori o tome da će neke vaše želje biti konačno ispunjene.

Sanovnik jesti jagode

Sanjati kako jedete jagode: ako ste sanjali da jedete sočne i slatke jagode, to je znak sreće u ljubavi; san o tome kako jedete kisele, sitne i bezukusne jagode je znak da će neko odbaciti vašu ljubav ili ignorisati vaša osećanja.Dakle sanjati jagode da jedeš znači sreću u ljubavi.

Sanovnik šumske jagode

Sanjati šumske jagode govori o tome da ste otvoreni za nove ideje i da pokušavate da nađete neki nov način da uradite nešto, što niko pre vas nije pokušao – verovatno ćete u tome i uspeti.

Sanjati kako berete šumske jagode ima takođe veoma pozitivno značenje i govori o tome da ćete se uskoro upustiti u neku avanturu i isprobati nešto što ranije niste.

Sanjati kako sečete jagode i razdvajate ih na različite gomile govori o mogućoj svađi sa partnerom.

Sanjati kako nekoga hranite jagodama govori o tome da imate obožavaoca koji će vam pomagati i podržavati u svemu. Ovakav san često ukazuje i na dobar i stabilan odnos sa osobom koju ste sanjali.

Sanjati zelene jagode je simbol nezadovoljstva u ljubavnoj i seksualnoj vezi koju trenutno imate. Ponekad je ovaj san i znak razočarenja u voljenu osobu.

Sanjati kako bacate jagode: ako ste u snu bacali pokvarene, gnjile ili trule jagode ukazuje na ljubavne veze koje kvari ljubomora i česte svađe. Moguće je da je ta veza na početku bila veoma „slatka“ i puna ljubavi i strasti, ali je sada doživljavate kao „ukvarenu“ i želite da je okončate ili da je makar nekako popravite.

Sanjati kako prodajete ili kupujete jagode: san u kome ste prodavali ili kupovali jagode govori o tome da ste spremni na novi početak u ljubavnom životu – verovatno ste već odabrali osobu sa kojom želite da započnete nešto novo.

Sanjati kako kradete jagode iz tuđe bašte govori o tome da želite da „ukradete“ tuđ uspeh, odnosno da pokušavate da prisvojite tuđe zasluge za nešto.

Sanjati kako sadite i gajite jagode govori o tome da ćete se upustiti u neki veoma dosadan i naporan posao, ali da ćete na kraju biti višestruko nagrađeni za svoje napore.

Sanjati polja jagoda: sanjati polje puno zrelih jagoda, spremnih za branje, govori o mnoštvu prilika i mogućnosti koje imate na ljubavnom planu. Međutim, ovakav san ponekad govori o tome da ćete se upustiti u neku aferu ili čak biti neverni partneru, ili svesno ući u vezu sa zauzetom osobom, što svakako nije preporučljivo. Ako ste sanjali ogromno polje puno zasada jagoda, ali ne i same jagode kao plodove, to je znak da trenutno nije pravi momenat da započinjete bilo kakav ljubavni odnos.

Sanjati biljku jagode: ako ste sanjali biljku jagode, bez ploda, to često ukazuje na brak ili stabilnu ljubavnu vezu. Razmislite kako je biljka izgledala u snu kako biste dobili jasniji uvid u poruku sna – sasušena biljka očito ukazuje na nezdravu vezu i na moguć raskid ili razvod; zdrava, zelena biljka govori o tome da je vaša veza u odličnom stanju.

Sanjati tortu ili kolače od jagoda: sanjati tortu ili neku drugu poslasticu od jagoda je znak da pokušavate da „začinite“ svoju ljubavnu vezu. Moguće je da podsvesno osećate da su se stvari malo ohladile i postale monotone, te tražite način da ponovo rasplamsate strast.

Sanjati sladoled od jagoda ili voćni jogurt sa jagodama: ako ste sanjali kako jedete sladoled od jagoda ili pijete jogurt ili šejk sa jagodama, to ukazuje na novčani dobitak u bliskoj budućnosti koji je vezan za neku žensku osobu. Moguće je da vam je neka žena pozajmila novac za investiciju ili da vam je prosto pomogla svojim savetima.

Sanjati sok od jagoda: san o soku od jagoda predstavlja žensku seksualnost, ali i feminizam. Ako st sanjali sok od jagoda, to verovatno znači da tražite ozbiljnu i stabilnu vezu. Ovakav san je ponekad predznak neplanirane trudnoće.

Sanjati džem, slatko ili pekmez od jagoda: ovakav san govori o poslu vezanom za javnost ili komunikacije. Moguće je i da ćete na poslu doći u situaciju gde ćete morati da stupite u kontakt sa osobama van firme kako biste dobili određene informacije. Kontakti i poznanstva koje steknete tom prilikom će se pokazati i kao veoma korisni u budućnosti.

Sanjati veliku jagodu: ako ste sanjali neobično veliku jagodu, to govori o tome da ste previše ponosni na sebe, pa čak i arogantni, i to na ljubavnom planu. Moguće je da vaš preveliki ego nanosi veliku štetu odnosu sa partnerom.

Ako ste na javi alergični na jagode, san o jagodama može govoriti o nekoj opasnosti u kojoj se nalazite ili ćete se uskoro naći.

Published
Categorized as J
error: Content is protected !!