Šta znači sanjati dobitak

sanovnik dobitak

Sanovnik dobitak – tumačenje i značenje najčešćih snova

Sanjati dobitak na kocki: san u kome ste dobili novac na kocki ukazuje na to da neprekidno pokušavate nešto novo i pratite šta će se desiti. Veoma ste optimistički nastrojeni i nadate se da ćete iz rizika u koje ulazite konačno izvući nešto pozitivno. Ovakav san ukazuje na to da biste uskoro i mogli očekivati nešto takvo; ipak, duboko u sebi verovatno znate da svoj uspeh mnogo više dugujete čistoj sreći nego umešnosti ili velikom trudu.

Sanjati loto ili bilo koju drugu vrstu lutrije obično govori o tome da je potrebno da neki aspekt svog života jednostavno prepustite sudbini i čekate da vidite šta će se desiti. Mada dobitnici na lutriji uglavnom dobijaju velike sume novca, ponekad se na lutriji dobija i nešto drugo – to je glavna simbolika ovog sna.

Sanjati da uplaćujete tiket za lutriju je poruka da bi trebalo da se oslonite na sudbine i pustite da se stvari odvijaju same od sebe. Ono što vi radite ili planirate da uradite uglavnom neće imati uticaja na ishod neke situacije koja vas trenutno opterećuje. Međutim, ako ste sanjali da ste uplatili samo jedan tiket, to takođe govori da ste možda previše lenji i da se i ne trudite oko mnogih stvari. Verovatno vam je sasvim ugodno na poslu ili očekujete da će vam se neka veća investicija isplatiti u opšte ne pokušavate da nečim poboljšate ishod stvari, već se samo nadat najboljem. Možda je vreme da se malo pokrenete i da pokušate da nađete još jedan izvor prihoda.

Sanjati dobitak na lutriji govori o velikom profitu ili o tome da ćete sa malo rada uspeti da zaradite dosta novca; takođe ovaj san može predskazivati i neku vrstu unapređenja ili pohvale koju niste zaista zaslužili. U svakom slučaju, ovakav san se odnosi na neke neočekivane, velike dobitke.

Sanjati da je neko drugi dobio na lutriji je obično odraz vaše zavisti i ljubomore koju na javi osećate prema drugim ljudima. Verovatno se osećate kao da vam je sudbina dodelila „loše karte“ i kivni ste na ljude koji imaju dosta novca, lepe kuće i automobile koje verovatno i sami priželjkujete. Možda niste ni svesni toga da ste ljubomorni na takve ljude i ono što poseduju u materijalnom smislu.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!