Šta znači sanjati dimnjak, dim, dimničara

sanovnik dimnjak

Šta znači sanjati dimnjak, dim, dimničara? Sanjati dimnjak najčešće predstavlja toplinu, tradiciju i porodične vrednosti. Snovi o dimnjaku i dimničaru se obično povezuju sa vašim odnosima sa drugim članovima vaše porodice.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju dimnjak, dim, dimničar (odžačar)

Sanjati da čistite dimnjak najčešće znači da je potrebno da iznesete neke stvari na videlo i da svoje frustracije „istresete“ tako da nikoga ne povredite.

Sanjati dim iz dimnjaka obično govori o tome da ste se „izduvali“ na neki način, odnosno da ste se oslobodili negativnosti u sebi. Ponekad ovakav san govori i o seksualnom oslobađanju. Ako ste videli i vatru iz dimnjaka, to govori o jakom seksualnom nagonu.

Sanjati srušen dimnjak: ovakav san često govori o impotenciji i/ili seksualnom nezadovoljstvu.

Sanjati blokiran dimnjak: ovakav san je jasna poruka da se u vama nakupljaju tenzija i napetost – bilo bi dobro da što pre rešite svoje probleme i da izbacite iz sebe negativna osećanja na najbezbolniji moguć način. Ta tenzija može biti vezana za bilo šta. Ukoliko nastavite da „skupljate“ negativne emocije u sebi, one bi mogle eruptirati i dovesti do situacija zbog kojih ćete se kasnije kajati.

Sanjati dim je obično loš znak, pogotovo ako ste u snu bili okruženi dimom iz bilo kog razloga. Takav san obično znači da ste u nekoj zbunjeni i dezorijentisani, možda čak i zato što vas je neko naveo da budete takvi – moguće je da u okruženju imate osobu koja pokušava da vas kontroliše i iskoristi za neke svoje ciljeve.

Sanjati dimničara (odžačara): kao što se smatra da je sreća videti odžačara na javi, tako san o dimničaru ima isto značenje – uskoro vas očekuje neki srećan događaj.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!