Šta znači sanjati detelinu, demonstracije, drogu, dukate, dinju

Sanovnik detelina, demonstracije, droga, dukati, dinja

Sanjati detelinu

Sanovnik detelina: sanjati običnu detelinu (sa tri lista) je najčešće simbol vaše prošlosti, sadašnjosti i budućnosti. Ovakav san može ukazivati na to da ste na pragu novog poglavlja u životu. Takođe, ovaj simbol može predstavljati i vaše telo, dušu i duh. Takođe, detelina sa četiri lista je poznat simbol sreće i ukazuje na bogatstvo, ljubav i zadovoljstvo u životu. Ako ste sanjali detelinu sa četiri lista, moguće je da ćete rešiti neki problem zahvaljujući izuzetno srećnim okolnostima, ili da vam se nešto tako nedavno već desilo. Takođe, detelina sa četiri lista u snu može biti i simbol mudrosti i intuicije.

Sanovnik demonstracije

Sanjati demonstracije: sanjati demonstracije generalno ukazuje na vašu potrebu da „stanete“ za sebe, odnosno da branite sebe i svoje stavove. Za tumačenje sna je važno i vezano za šta tačno su se desile demonstracije – razmislite šta za vas znači to pitanje, verovatno je reč o nečemu što vam veoma znači. Sanjati demonstracije često ukazuje i na to da ste na javi pokušali da protestujete protiv nečega, ali imate utisak da vas niko nije uzeo za ozbiljno. Ovakav san u tom slučaju ukazuje na vaše nezadovoljstvo i može biti poruka da je vreme da budete glasniji i preduzmete neku značajniju akciju.

Sanjati da učestvujete u demonstracijama ukazuje na to da nešto nije u redu u vašem životu, ili da ste svedok nečega što vam jako smeta. Moguće je da ne možete ni da definišete šta je to, ali se oslanjate na tuđa mišljenja kako biste shvatili o čemu se radi.

Sanjati da vodite demonstracije ukazuje na to da ćete postići napredak na putu ka svojim ciljevima. Ipak, potrebna vam je neka vrsta pomoći ili makar odobrenje da biste nastavili dalje.

Sanjati drogu

Sanovnik droga: prilikom konzumacije droge odvija se mnoštvo promena, i mnogi zavisnici upravo zbog te „lepše stvarnosti“ i konzumiraju drogu, tako da droga kao simbol u snovima može da se odnosi na vašu nesposobnost ili nevoljnost da se borite sa problemima. Verovatno se osećate kao da nemate podršku u životu i teško vam je da se nosite sa svim ružnim stvarima sa kojima morate da se suočavate. Značenje sna o drogama dosta zavisi i od toga šta ste konkretno radili sa drogom (da li ste je samo videli ili konzumirali itd.), ali generalno gledano, ovaka  san uglavnom ukazuje na promene stanja svesti na javi i vašu „tranziciju“ iz jednog emotivnog stanja u drugo. Ako ste sanjali kako se drogirate (a na javi to nije slučaj), to je znak da želite da nađete miran put iz nekog problema i ne suočavate se sa njim. Takođe, droga kao simbol u snu može govoriti o tome da ste veoma zatvoreni, čak i prema samom sebi, i da ne možete da sebi priznate da imate neki problem.

Sanovnik dukati

Sanjati dukate: dukati u snu su simbol čistote i iskrenosti; ako ste sanjali zlatne dukate, to najčešće ukazuje na bogatstvo ili ušteđevinu u životu – to bogatstvo se ne mora odnositi samo na materijalni plan. Međutim, ovakav san se često odnosi i na povoljne finansijske prilike i neočekivane dobitke. Takođe, dukati mogu biti simbol vaše velike i pozitivne transformacije. Neki stari sanovnici navode da je san o dukatima naznaka prijatnih iznenađenja i avantura.

Sanovnik dinja

Sanjati dinju: zrela dinja u snu, pogotovo ako ste je jeli, ukazuje na to da je neka situacija „sazrela“ i da ste spremni za akciju, kao i na obilje, plodnost i uživanje u materijalnim zadovoljstvima. Ako ste u snu videli ili jeli dinju koja nije zrela, to znači da ste preuranjeno stupili u akciju povodom neke situacije – još uvek nije vreme da radite bilo šta. Ako je naglasak bio na semenkama dinje, ili ako ste videli otvorenu dinju, takav san se odnosi na plodnost – dinje, lubenice i drugo voće i povrće koje ima mnogo semenki je simbol plodnosti, i snove vezane za ove simbole često imaju trudnice, kao i osobe koje žele decu; u tom smislu, ovakav san je veoma povoljan znak. Zbog svog okruglog oblika, slatkoće i jarke boje, dinje se povezuju sa ženskom seksualnošću i uživanjem. Ako ste u snu jeli dinju koja je bila na neki način pokvarena, neukusna ili vam nije prijala, takav san se može odnositi na neki ljubavni odnos u vašem životu koji vam se može obiti o glavu, jer druga osoba nije ono što ste mislili da jeste.

Published
Categorized as D
error: Content is protected !!