Šta znači sanjati carinu, carinika, cepanje drva, celulit, crnca

Tumačenje snova carina, carinik, cepanje drva, celulit, crnac

Sanjati carinu ili carinika

Sanovnik carina ili carinik: ovakvi snovi često govore o tome da na neki način morate da „platite“ neko zadovoljstvo; takođe, san u kom ste morali da pokazujete cariniku šta imate kod sebe govori o tome da ne bi trebalo da se suprotstavljate sudbini i nekim okolnostima koje vam se trenutno ne dopadaju, već da uradite ono što se mora. Ponekad ovaj san govori o tome da se plašite da će neka vaša tajna biti otkrivena, pogotovo ako zaista nešto krijete od drugih i plašite se toga. U tom slučaju, ovakav san je odraz vaših trenutnih emocija. Ako ste sanjali kako pokušavate da nešto prošvercujete na carini i ako ste uhvaćeni u tom pokušaju, verovatno na javi pokušavate da sakrijete nešto što ste uradili i bojite se da će drugi ljudi za to saznati.

Sanjati cepanje drva

Sanovnik cepanje drva: ovakvi snovi imaju dosta različitih značenja; ako ste sanjali kako ste vi cepali drva, to govori o vašem ogromnom trudu i zalaganju da svojim najbližima obezbedite stvari koje su im potrebne. Takođe, ovakva fizička aktivnost je dobar način da „istresete bes“ i istovremeno uradite nešto korisno – ako ste u poslednje vreme veoma loše raspoloženi ili uzrujani zbog nečeg konkretnog, ovakav san je savet da usmerite tu energiju na nešto pozitivno. San o cepanju drva može ukazivati i na ozbiljne nevolje koje su pred vama – možda ste zbog svoje rasipnosti upali u dugove ili ste se razboleli jer niste obraćali pažnju na svoje zdravlje.

Sanjati iscepana drva na gomili simboliše štednju za crne dane.

Sanovnik celulit

Sanjati celulit: ovakav san se odnosi na vašu sliku o sebi. Celulit je nešto nepoželjno kada je reč o privlačnom fizičkom izgledom, tako da san o celulitu govori o velikoj nesigurnosti vezanoj za fizički izgled, što možda čak i utiče na vaše prihvatanje sebe. Ako ste sanjali kako imate celulit, verovatno se borite sa negativnom slikom koju imate o sebi i/ili pokušavate da po svaku cenu sakrijete nešto za šta smatrate da vas čini neprivlačnim u bilo kom smislu. Ako ste sanjali da imate celulit na mestima na kojima se on obično ne pojavljuje, to može govoriti o tome da vam se u privatan prostor uvuklo nešto štetno i nepoželjno – razmislite da li u vašem životu postoji osoba ili neka situacija koja odgovara ovom opisu i pokušajte da se izborite sa tim.

Sanjati crnca

Sanovnik crnac, crnci: snovi o crncima često predstavljaju određeni aspekt vaše ličnosti koji je sposoban za „preživljavanje“ i veoma izdržljiv; takođe, ovakav san može govoriti o tome da prihvatate sebe onakvim kakvi ste. San o crncima često predstavlja i vašu nadu da ćete se izvući iz neke opasne ili teške situacije.

Published
Categorized as C
error: Content is protected !!