Šta znači sanjati amputaciju, amajliju, ambasadu, andjela, ananas

Tumačenje snova – amputacija, amajlija, ambasada, andjeo, ananas

Sanovnik amputacija

Sanjati amputaciju: amputacija kao simbol u snu ukazuje na neku vrstu značajnog gubitka – možda ste izgubili neku vrstu moći ili sposobnosti za nešto i shvatili koliko vam je to nekada značilo. Pošto je jak bol nezaobilazna posledica prave amputacije, verovatno pokušavate da se pomirite sa bolom i neprijatnostima koje vam je taj gubitak na javi izazvao. Ako ste sanjali da vam je amputirana ruka ili noga, verovatno se plašite da ćete izgubiti ili potisnuti neki deo sebe ili nešto što vam veoma znači.

Pored toga, san o amputaciji ruke ili noge može značiti i „gubitak“ ili napuštanje nekih naših talenata i veština, što je uvek trajni gubitak. Ovakav san često ukazuje i na vaš osećaj frustracije i bespomoćnosti. Ponekad snovi o amputaciji mogu predstavljati i neki problem koji duže vreme ignorišete i sada je kriza dostigla vrhunac. Sanjati amputaciju ruke ukazuje na manjak motivacije. Sanjati amputaciju noge ukazuje na to da vam je kretanje ograničeno na neki način, verovatno u smislu toga kuda želite da usmerite svoj život.

Sanovnik amajlija

Sanjati amajliju: amajlija je nešto što služi da nam donese sreću i/ili nas zaštiti od zlih sila i loših stvari. Sanjati amajliju obično govori o tome da će vam se uskoro desiti nešto lepo, ali u zavisnosti od ostatka sna, može imati i druga značenja. Sanjati amajliju u periodu kada imate dosta problema obično samo odražava vašu želju da se stvari promene na bolje. Većina psihologa koja se bavi tumačenje snova smatra da svaka vrsta amajlije i talismana kao simbol u snu predstavlja vašu želju za srećom. Moguće je da pokušavate da budete optimističniji i da se sa manje stresa suočavate sa svakodnevnim problemima. Takođe, san o amajliji se može javiti kada vam je potrebna pomoć u nečemu, a ne znate kome da se obratite. Ovo može biti način na koji vam podsvest poručuje da treba da preuzmete inicijativu.

Povezano: Šta znači sanjati zlato

Sanovnik ambasada

Sanjati ambasadu: ambasada kao simbol u snu predstavlja vašu veliku potrebu za zaštitom, vaš oprez, kao i strah da ćete izgubiti nešto što imate, ali i mogućnost da prekorenete neku situaciju. San o ambasadi je ponekad potvrda da niste sami, odnosno da imate kome da se obratite za pomoć i podršku onda kada vam je to potrebno. Ako ste sanjali da ste na svečanom prijemu u ambasadi, to može ukazivati na počasti, druženje sa uticajnim ljudima i život na visokoj nozi. U negativnom smislu, sanjati ambasadu na nekom usamljenom i napuštenom mestu je često znak osećaja bespomoćnosti u nekoj situaciji.

Sanovnik andjeo

Sanjati anđela: anđeo je izrazito pozitivan simbol u snovima koji predstavlja čistotu, nevinost, dobrotu, zaštitu i utehu u najtežim vremenima. Veoma je važno da razmislite i o tome kako ste tačno sanjali anđela i kakvu ste interakciju u snu imali sa njim – da li vas je „čuvao“ dok spavate ili pokušavao da vam prenese neku poruku.

Simbol anđela čuvara je prilično jasan, tako da san u kom se pojavio anđeo u bilo kom obliku najčešće predstavlja povoljan predznak, kao i neku vrstu „božanske intervencije“ odnosno srećnih okolnosti upravo onda kada vam je najpotrebnije. Mnogi ljudi smatraju da su anđeli tu da nas zaštite od zlih uticaja i da nas vode kroz život. U zavisnosti od vaših uverenja, anđeo može predstavljati neku vrstu „čuvara“ koji pazi na vas (što može biti i neka stvarna osoba), ili odraz vaše slike o sebi i „unutrašnjeg“ duhovnog vodiča.

Anđeli u snovima takođe mogu predstavljati neku važnu osobu u vašem životu koja bi učinila sve da vam pomogne. Taj anđeo može biti voljena osoba, roditelj, prijatelj ili neka vrsta mentora – neka osoba koja vam je bila vodič i pomagala vam da, figurativno, ustanete svaki put kada ste „pali“.

Sanjati ananas

Sanovnik ananas: ananas kao simbol u snovima se često povezuje sa samopouzdanjem i time što ste veoma ponosni na sebe i svoj rad. Verovatno ste veoma ambiciozni i želite da postignete veliki uspeh. Pritom ne čekate da se stvari dese same od sebe, već se maksimalno trudite da se vaše želje i ostvare. Sanjati kako jedete ananas obično znači da ste uvereni da je ono što radite ispravno. Samo nastavite tako i verovatno ćete kroz neko vreme uspeti da ostvarite svoje ciljeve. Ovakav san ponekad ukazuje i da vas očekuje prijatan događaj, neko putovanje ili lepo druženje sa prijateljima i dobar provod.

Published
Categorized as A
error: Content is protected !!