Šta znači sanjati akvarijum?

Šta znači sanjati akvarijum? voda u akvarijumu je simbol vaših emocija. Voda u snovima uvek ima neke veze sa vašim osećanjima. Ako je akvarijum koji ste sanjali bio lepo održavan, a voda u njemu čista, verovatno ste trenutno smireni, hladni i spokojni. Međutim, ako je voda u akvarijumu bila mutna ili prljava, moguće je da se osećate turobno ili kao da vas na javi nešto neprekidno zadržava u ostvarivanju vaših ciljeva, a vi nemate dobar emotivni „ventil“ da se izborite sa pritiskom.

Sanjati akvarijum može biti upozorenje da, ukoliko uskoro ne postavite zdrava ograničenja ljudima oko sebe, možete početi da se osećate kao da ste u toksičnom okruženju.

Ako ste u snu videli ribice u akvarijumu, to predstavlja život i kretanje u njemu. Moguće je da osećate potrebu da odete na putovanje, pogotovo ako ste sanjali da ribe plivaju sa jednog kraja akvarijuma na drugi.

Sanjati polomljen akvarijum ukazuje na to da ste okruženi ljudima koje baš i ne volite, ali morate to da trpite. Ovakav san se obično odnosi na vaše radno okruženje.

Sanovnik plus – Tumačenje i značenje snova

Published
Categorized as A
error: Content is protected !!