Sanovnik veštica – Šta znači sanjati vešticu?

sanovnik vestica

Šta znači sanjati vešticu? Snovi o vešticama najčešće predstavljaju „magične moći“ koje mogu biti upotrebljene i u dobre i u loše svrhe. To se zapravo odnosi na vaše ideje i iskustva vezane za žene i ženski princip.

U zavisnosti od vaših ličnih iskustava, veštice mogu predstavljati i dobre, stvaralačke sile, ali i destruktivne sile. Razmislite o tome kakvu ste vešticu sanjali, kakvu vrstu „magije“ je izvodila, u kom se kontekstu pojavila i kakve vam je emocije izazvao san. Ovakvi detalji vam mogu pomoći da odredite značenje sna.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuje veštica

Sanjati da ste vi veštica: ako ste sebe sanjali kao vešticu i u snu praktikovali veštičarenje, pokušajte da se setite šta ste tačno radili, odnosno šta je bio cilj magije koju ste izvodili. Rezultat može biti neko više dobro, moć ili „bacanje magije“ na nekoga; sa druge strane, možda je reč o nečemu što je po prirodi loše i što ste radili iz sebičnih razloga kako biste drugome naneli zlo. Snovi o tome kako ste vi sami veštica mogu ukazivati na unutrašnje promene i ličnu transformaciju. Možda želite da se promenite i postanete neko drugi, na neki način. Opet, da biste pravilno protumačili ovakav san, razmislite o tome šta vam je u snu bio cilj izviđenja magije – da li ste time pokušavali da dođete do moći, novca ili ljubavi neke osobe? To će vam otkriti vaše najdublje želje. San o crnoj veštici je uvek loš predznak.

Sanjati da ste videli vešticu: ako ste u snu videli vešticu (ili više njih), to najčešće nije dobar znak i ukazuje na probleme kod kuće, na poslu i/ili sa finansijama. Često ovakvi snovi predskazuju i neki skandal koji bi vam ozbiljnije mogao ugroziti reputaciju.

Sanjati kako vas juri veštica: ako ste sanjali da vas juri veštica, to obično govori o nekoj neprijatnoj ženi u vašem životu sa kojom ne možete da izbegnete kontakt i sa kojom se uopšte ne slažete. Verovatno imate osećaj da vas ta osoba guši i ne znate kako da je se otarasite. Moguće je da je reč o nekome ko uporno pokušava da vas nagovori da uradite nešto što ne želite.

Sanovnik veštica koja daje jabuku: ovakav san je neobičan i redak, ali kada se javi, reč je o očiglednom upozorenju da neko pokušava da vas obmane na neki način. Verovatno je reč o osobi koja se ponaša kao da vam je prijatelj i trudi se da vam pomaže, ali zapravo ima skrivene namere i okrenuće vam leđa čim ih ostvari. Razmislite ko bi u vašem okruženju to mogao da bude i nemojte dozvoliti toj osobi da vas iskoristi.

Sanjati da je neko koga poznajete veštica: ovakav san je jasna poruka da sumnjate u prave namere osobe koju ste sanjali kao vešticu. Verovatno vam intuicija govori da nešto sa tom osobom nije u redu ili da vas na neki način obmanjuje, ali ne možete da kažete šta vam tačno smeta. Čuvajte se te osobe i trudite se da joj ne odajete previše informacija o sebi, jer bi ih mogla iskoristiti na najgori moguć način.

Sanjati vešticu na metli: ovakav san je često pozitivan predznak i govori o tome da ćete uspešno prevazići neke prepreke.

Sanjati vešticu u kući: ako ste sanjali vešticu u svojoj kući, pogotovo ako vas je jurila, to ukazuje na negativan period koji je pred vama. Verovatno ćete se suočiti sa problemima na svakom životnom polju i jedino što ćete moći da učinite jeste da se strpite i čekate da sve to prođe. U narednom periodu nikako nemojte ulagati novac u rizične poduhvate, jer bi se to moglo pretvoriti u pravu finansijsku katastrofu.

Sanovnik kostim veštice: ako ste u snu videli ili nosili kostim veštice, to govori o vašoj želji da manipulišete drugim ljudima i njihovim postupcima.

Tumačenje sna lov na veštice ili suđenje veštici: ovakvi snovi obično govore o tome da sumnjate da vas neko sabotira u vašim naporima. Ipak, te vaše sumnje su neosnovane i verovatno i nemate nikakvih dokaza za njih. Pokušajte da svet gledate malo drugačije i posmatrajte pažljivije ljude oko vas – verovatno ćete uvideti da nemaju takvih namera prema vama, a vaše rezervisano ponašanje vas može samo udaljiti od njih.

Sanjati vešticu koja priča sa vama: ako ste u snu razgovarali sa vešticom, najvažnije je ono što vam je ona rekla. Ukoliko možete da se setite tog razgovora, onda sami morate interpretirati tu poruku. Ako u snu niste mogli da čujete ili da razumete ono što veštica govori, to obično ukazuje na neke šokantne vesti koje ćete uskoro dobiti – srećom, ovakve vesti ne moraju nužno biti loše, već će se verovatno odnositi na nešto za šta ste mislili da je nemoguće.

Published
Categorized as V
error: Content is protected !!