Sanovnik – tumačenje snova

Šta vaši snovi otkrivaju o vašem podsvesnom delu uma?

Da li su to puke izmaštane izmišljotine, ili se sadržaj vaših snova odnosi, direktno ili metaforički, na aspekte vašeg stvarnog života?

Šta vaš podsvesni deo uma izražava o duboko potisnutim osećanjima prema drugima u vašem životu?

Sanovnik za tumačenje snova nudi pronicljivu psihoanalizu snova koje milioni nas redovno sanjamo. Često i ne shvatamo da ti snovi imaju mnogo veći značaj nego što smo toga svesni.

Kako da tumačite svoje snove temelji se na istraživanju vodećih stručnjaka iz oblasti analize snova i omogućava vam da lako protumačite snove koje sanjate vi, vaša porodica i vaši prijatelji.

Austrijski psihoanalitičar Sigmund Frojd bavio se psihoanalizom i objavljivao brojne studije slučajeva, kao što je onaj Danijela Šrebera.

S obzirom na to da mnogi ljudi pridaju veliku važnost svojim snovima, Frojd je verovao da je sadržaj naših snova izražavanje podsvesnog.

Pomoću regresije i hipnoze uspeo je da otkrije potisnute podsvesne misli pacijenata, kako bi utvrdio osnovni uzrok njihovih tegoba.

Razumevanje značenja vaših snova

Kako da tumačite svoje snove vam nudi sve informacije potrebne da počnete da tumačite i razumete svoje snove. Priručnik sadrži:

  • Stručne teorije o snovima i zašto sanjamo

Steknite uvid u proces snova i razloge za snove koje su nam u poslednjih 120 godina pružili psihoanalitičari.

  • Metode koje će vam pomoći da se setite svojih snova

Da li vam je teško da se setite svakog sna? Sećate se samo nekih loših snova koji vas muče? Otkrijte tehnike koje možete da koristite da biste se setili više snova i stekli dublje razumevanje podsvesnog dela uma.

  • Najčešći simboli u snovima

Otkrijte zašto sanjamo o određenim stvarima i psihoanalitička tumačenja njihovog simboličkog značenja.

error: Content is protected !!