Sanovnik majmun – Šta znači sanjati majmuna

Sanjati majmuna: ovakav san je retko povoljan znak i obično ukazuje na zdravstvene probleme ili pogoršanje zdravstvenog stanja. Takođe, ovakav san može govoriti o vašoj sebičnosti i usmerenosti na sebe, kao i na to da vas nije naročito briga kako se drugi osećaju ili šta misle.

Majmuni u snovima su često simbol obmane i izdaje. Oni mogu predstavljati i poniženje koje će doživeti osoba bliska vama, a vi nećete biti u prilici da joj pomognete na bilo koji način.

U nekim slučajevima, snovi o majmunima govore o vašoj razigranosti i otvorenosti.

Sanjati majmuna na ramenu: ako vam je u snu majmun sedeo na ramenu, to je povoljan predznak i govori o tome da će vam uskoro neko drag doći u posetu.

Sanovnik grupa majmuna: ovakav san je retko dobar znak i najčešće se odnosi na poteškoće sa kojima ćete se uskoro suočiti. Ponekad ovakav san ukazuje na to da neko ili neka situacija u vašem životu nije onakva kakva bi trebala da bude. Moguće je da se neko iz vašeg okruženja pretvara da je nešto što nije ili vas obmanjuje na drugi način, u cilju da vas iskoristi.

Ponekad ovaj san govori o tome da gledate na život kao na igru i da mnoge situacije uopšte ne shvatate ozbiljno. Verovatno provodite dosta vremena sa osobama koji dele sličan pogled na život.

Sanjati majmuna kako imitira nečije ponašanje: ovaj san obično ukazuje na vašu nezrelost i detinjasto ponašanje.

Sanjati majmuna koji vas napada: ovakav san je često simbol vaše agresivnosti i nestalnog ponašanja. Takođe, ovo može biti i predznak svađa i konflikata sa nekim.

Sanjati majmuna na grani: ako ste sanjali majmuna koji sedi ili visi na grani, to obično znači da vas nešto pritiska iznutra. Možda izbegavate da se suočite sa nekim problemima koji vas muže već duže vreme, a to vam stvara sve veće opterećenje.

Sanjati majmuna kako se penje na drvo: san o majmunu koji se penje na drvo je obično znak upozorenja na ljude iz vašeg bliskog okruženja. Neko bi vas mogao javno poniziti ili se na drugi način loše ponašati prema vama i to će vam doneti veliko razočarenje.

Sanjati mrtvog majmuna: ako ste sanjali mrtvog majmuna, takav san je dobar znak i obično znači da ćete uspešno sprečiti neprijatelje u njihovim namerama da vam naude. Ponekad ovakav san znači da treba da počnete da se ponašate zrelije, odgovornije i ozbiljnije.

Tumačenje sna ubiti majmuna: ovakav san je znak da planirate da se razračunate sa svojim rivalima ili osobama za koje znate da samo pokušavaju da vas iskoriste.

Sanovnik ujed majmuna: ako ste sanjali da vas je majmun ujeo, to često ukazuje na novu ljubavnu vezu sa nekim ko vam se verovatno dopada već neko vreme. Međutim za starije ljude ovakav san često predstavlja pogoršanje zdravstvenog stanja.

Sanjati majmuna u kavezu: majmun u kavezu u snu je upozorenje da ne gurate nost u tuđa posla. Verovatno ste previše radoznali oko nekih stvari koje vas se ne tiču i to vas može dovesti u nevolju, ili čak u neke loše i opasne situacije.

Sanjati majmuna kao kućnog ljubimca: ako ste sanjali da držite majmuna kao kućnog ljubimca, takav san je obično loš znak koji govori o tome da vas strahovi i brige doslovno guše. Možda ste i svesni da ti strahovi nemaju realnog osnova, ali ipak ne možete da ih kontrolišete.

Ovaj san je obično poruka da prestanete toliko da brinete i da se plašite. Potrebno je da počnete da razmišljate na pozitivniji način i da očekujete pozitivnije ishode svojih akcija.

Published
Categorized as M
error: Content is protected !!