Sanovnik jabuke – Šta znači sanjati jabuke

sanovnik jabuka

Jabuke kao simbol u snu predstavljaju prosperitet, bogatstvo, savršenstvo i lepotu. Ovo je generalno dobar simbol koji se takođe odnosi na harmoniju, zadovoljstvo, plodnost i seksualnu želju.

Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju jabuke

Sanjati jabuke kako rastu: ako ste sanjali jabuke koje rastu na drvetu, takav san ukazuje na znanje i mudrost. Ako ste u snu videli mnoštvo stabala jabuka u voćnjaku, ovakav kontekst simboliše veličinu. Sanjati kako berete jabuke sa drveta govori o vašoj žeđi i potrazi za znanjem. Sanjati kako jabuka pada sa drveta na zemlju i raspada se ukazuje na to da bi trebalo da pažljivije birate svoje prijatelje.

Sanjati crvenu jabuku: san o svetloj, zelenoj, crvenoj jabuci ukazuje na potpuno ispunjenje na ljubavnom planu i u seksualnom životu.

Sanjati zelenu jabuku: zelena jabuka je simbol koji predstavlja ljubav koja je još uvek „u povoju“ i tek treba potpuno da se razvije.

Sanjati zlatnu jabuku: san o zlatnoj jabuci govori o tome da su vam veliki dobici i sjajne prilike na dohvat ruke.

Sanovnik jesti jabuku: ako ste u snu jeli jabuku, takav san se odnosi na ispunjene ciljeve i fizičke želje. Ako na javi želite da zatrudnite (ili vaša partnerka), san o jedenju jabuke obično ukazuje na veliku plodnost i skoru trudnoću.

Tumačenje sna sok od jabuka: ako ste u snu pili sok od jabuke, to govori o tome da požurujete učenje nečega. Verovatno niste proveli dovoljno vremena „vareći“ i konsolidujući nešto što ste naučili; umesto toga, tražite rezultate i profit sada i odmah.

Sanovnik ušećerena jabuka: san o ovakvim slatkišima govori o tome da možda previše udovoljavate sebi kada je reč o fizičkim potrebama i željama. Te želje se mogu odnositi na novac i materijalno, ali i na seks, tako da bi možda bilo dobro da razmislite da li vam te vaše želje i navike na neki način loše utiču na život – u suprotnom biste mogli upasti u probleme.

Sanjati pokvarenu ili trulu jabuku: trula jabuka u snu je simbol da ste, uslovno rečeno, propustili voz, odnosno neki kritični momenat kada je trebalo nešto uraditi i profit vam je izmakao iz ruke. Figurativno govoreći, voće je sada pokvareno i više ne možete uživati u njemu, odnosno u onome što predstavlja na javi. Ovo je način da vam vaša podsvest kaže da bolje razmatrate šanse koje dobijate u životu.

Sanjati jabuku koja je iznutra trula: ako ste sanjali kako kupujete jabuku koja spolja savršeno izgleda, ali je iznutra trula ili gadnog ukusa, to znači da bi se vaše investicije mogle veoma loše završiti. Dobro proverite šta se dešava sa vašim novcem i pokušajte da napravite bolje odluke.

Sanjati veliku i sočnu jabuku: ovakav san ukazuje na dobro zdravlje i vitalnost.

Sanjati ogrizak ili semenke jabuke: snovi u kojima je fokus na ogrisku ili semenu jabuke govori o tome da je potrebno da zagrebete ispod površine i pogledate malo dublje. Pokušajte da nađete suštinu ispod spoljašnjosti, a to se posebno odnosi na materijalno bogatstvo. Dajte sve od sebe da shvatite šta vam je zaista važno pored onoga što posedujete u materijalnom smislu.

Sanjati crva u jabuci: ovakav san ukazuje na to da se u vašem okruženju, verovatno na poslu, nalazi neka vrsta izdajnika. Ova osoba sa lošim uticajem pokušava da vam „pojede“ potencijalni profit.

Sanjati polupojedenu jabuku: ovakav san govori o tome da ono čemu težite i idete možda i nije toliko ispunjavajuće koliko vam deluje. Moguće je da vidite samo jednu stranu stvari.

 

Published
Categorized as J
error: Content is protected !!