Sanjati zubara, zubarsku stolicu, ordinaciju

sanovnik zubar

Šta znači sanjati zubara? Snovi o zubarima i odlasku kod zubara su najčešće povezani sa donošenjem velikih odluka u životu. Zubari se bave najvažnijim i najličnijim delovima naših tela. Sve što je povezano sa našom glavom ili se nalazi u njoj vezano je za najvažnije funkcije u našem telu, kao i sve asocijacije koje imamo vezane za lice i glavu – jedenje, disanje, smejanje, sluh, spavanje, razmišljanje, komunikacija, ljubljenje i tako dalje.

Iz tog razloga, gotovo svaka značajna odluka se donosi „glavom“. Konkretno, zubar kao simbol u snovima predstavlja neprijatne odluke koje moramo da donesemo i koje zahtevaju dosta komunikacije, koncentraciju i jasno razmišljanje.

San o zubaru je obično znak samoisceljenja. Kada žena sanja da je kod zubara, to obično znači da će uskoro čuti glasine i tračeve koje drugi šire o njoj. To vas može povrediti, jer ta ogovaranja potiču od osoba kojima verujete. Takođe, san o zubaru može predstavljati i situacije u kojima se drugima baš ne dopada vaša radna etika – razmislite da li ste nedavno na poslu učinili nešto što se kosi sa pravilima.

Sanjati zubara (stomatologa) u nekim slučajevima govori o tome da ne verujete nekome iz svog okruženja – niste sigurni u njegove namere i sumnjate da je ta osoba sasvim iskrena prema vama. To vam izaziva dosta stresa i brige, ali ako uspete da razrešite tu situaciju, to iskustvo će vas verovatno učiniti boljom osobom.

San o tome kako vas je zubar posetio znači da na neki način želite da vas drugi kontrolišu. Mada to zvuči kontradiktorno, u mnogim situacijama ste zbunjeni, ne znate šta da radite i najviše biste voleli kada bi drugi preuzeli glavni deo odgovornosti, a vi radili samo ono što vam se kaže.

Sanjati zubarsku stolicu i ordinaciju često govori i o vašim problemima u komunikaciji sa drugim ljudima. Potrebno je da budete otvoreniji prema drugima, ali i da prihvatite to da neće uvek svako deliti vaše mišljenje i da ponekad morate i da se složite da se ne slažete sa nekim i nastavite dalje.

Sanjati kako vam zubar popravlja zub je poruka vaše podsvesti da morate da naučite da radite kao deo tima. Da li imate probleme u komunikaciji sa drugim ljudima? To može postati velik problem ako ne dajete drugima priliku da kažu šta imaju niti vas interesuje nečije mišljenje.

Sanjati zubara kako nekom drugom popravlja zub obično znači da ćete se sasvim neočekivano naći u sred nekog skandala.

Snovi o zubarima često predstavljaju i loše vesti koje nam izazivaju tugu i bol. Moguće je i da vam neko na neki način preti. Zapitajte se da li ste nekome učinili nešto nažao. Takođe, zapitajte se i da li na javi osećate strah i/ili bes.

Sanjati zubara kako vam vadi zub može govoriti o bolnom emotivnom ili finansijskom gubitku i trebaće vam dosta vremena da se oporavite od nečeg takvog.

Sanjati da se plašite odlaska kod zubara je znak da ćete uskoro proći kroz problematičan period. Tada će vam definitivno biti potreban nečiji savet i dobićete ga, ali vam verovatno ego neće dozvoliti da ga prihvatite. Ipak, sad nije vreme za ponos i najbolje bi bilo da pokažete malo tolerancije.

Povezano: Sanovnik zubi – Sanjati zube šta znači

Sanjati da ste vi zubar obično govori o vašem strahu da ćete na neki način povrediti one koje volite ili da se veoma plašite da ćete se razboleti.

Published
Categorized as Z
error: Content is protected !!