Sanjati tuču šta znači? Sanovnik tuča

sanovnik tuca

Šta znači sanjati tuču? Smatra se da snovi o tuči obično simbolišu naše unutrašnje konflikte. Kada se borimo sa sopstvenim emocijama i teškim životnim situacijama, snovi o tuči nisu retka pojava. Takođe, postoji još dosta stvari zbog kojih sanjamo tuče.

Snovi o tuči mogu imati mnoštvo različitih značenja u zavisnosti od različitih faktora, među kojima su najvažniji čitav kontekst sna i drugi detalji koji se pojavljuju. Potrudite se da se setite što više detalja iz sna ako želite da ga pravilno protumačite.

Zbog čega najčešće sanjamo tuču?

Emotivna konfrontacija: kao što smo već naveli, jaki unutrašnji konflikti su jedan od najčešćih uzroka ovakvih snova. Ako ste na javi napeti i/ili ste u velikom procepu oko neke odluke, verovatno ćete sanjati tuču ili nešto slično.

Životni problemi: ako trenutno imate mnogo problema i ne znate koji biste pre rešavali, ovakvi snovi su normalna pojava.

Neuspeh: snovi o tuči se često javljaju nakon što doživimo neki neuspeh i to previše primimo k srcu.

Loša veza: ako trenutno imate problema u vezi ili braku i generalno ste nezadovoljni odnosom koji imate sa svojim partnerom, možda će vaša podsvest to pokušati da „proradi“ kroz san o tuči.

Bolest: da li ste znali da fizička oboljenja koja imamo mogu da se manifestuju u snovima? Ako se trenutno borite sa nekom teškom bolešću, snovi o tuči će verovatno predstavljati tu vašu borbu.

Tumačenje najčešćih snova o tuči

Snovi o tuči se ponekad javljaju i kada ste na javi u nekoj situaciji u kojoj ste prinuđeni da birate stranu, iako to ne želite i osećate se kao da se čitav svet urotio protiv vas.

Sanjati da se borite za svoj život: ako ste sanjali kako se tučete sa nekim i borite se za svoj život, to je prilično loš znak. Ovakav san često govori o tome da vi ili neko iz vaše porodice pati od ozbiljne bolesti.

Sanjati kako se tučete sa majkom ili ocem: ako ste nedavno imali konflikt sa ocem ili majkom na javi, san o tuči sa njima nije ništa čudno. Ako je to slučaj, najbolje je da popričate sa njima i rešite probleme koje imate. Međutim, ako se nedavno niste svađali sa roditeljima, ovakav san može značiti da želite veću bliskost – nedostaju vam ljubav i pažnja vaših roditelja i moguće je da ste ljuti na njih jer se osećate zapostavljeno.

Sanjati tuču sa dečkom/devojkom: ako ste sanjali kako se tučete sa dečkom ili devojkom, to obično govori o problemima koje na javi imate sa tom osobom. Ovakav san je poruka da se suočite sa tim problemima i rešite ih.

Sanjati tuču sa prijateljem: ako ste sanjali kako se tučete sa bliskim prijateljem, takav san je veoma nepovoljan predznak – ovakvi snovi su obično predskazanje da ćete uskoro izgubiti nešto ili nekoga do koga vam je veoma stalo.

Sanjati tuču sa osobom koja vam nije važna: ako ste sanjali kako se tučete sa nekim koga poznajete, ali vam je na javi ta osoba sasvim nebitna, to je dobar znak. Ovakav san obično znači da ćete uskoro dobiti dobre vesti o nekoj osobi do koje vam je stalo.

Sanjati tuču sa nepoznatom osobom: ako ste sanjali da se tučete sa nepoznatom osobom, to je znak da vas uskoro očekuju velike promene koje bi mogle okrenuti vaš život u sasvim neočekivanom pravcu.

Sanjati da prisustvujete tuči: ako ste u snu samo videli tuču, to je dobar znak. Ovakav san govori o tome da ste sasvim slobodni i da ne dozvoljavate drugima da vam nameću svoja pravila. Ne obraćajte pažnju na to šta drugi misle i govore i nemojte im dozvoliti da utiču na vaš život.

Sanovnik tuča i krv: ako ste sanjali nekoga kako krvari tokom ili nakon tuče, to znači da ne bi trebalo da poklanjate previše poverenja ljudima oko vas. Neko u vašem okruženju samo vreba priliku da vam na neki način naudi.

Sanjati da gledate tuču iz daljine: ako ste sanjali kako posmatrate tuču iz daljine, takav san je obično upozorenje – u narednom periodu bi neko vama blizak ili neko sa kim često komunicirate mogao da napravi grešku koja bi mogla direktno da utiče na vas. To bi vas moglo dovesti u čudnu ili čak i kompromitujuću situaciju koja bi vam mogla ugroziti reputaciju.

Sanjati da ne možete da prekinete tuču: ako ste sanjali kako se tučete sa nekim i ne možete nikako da prekinete tuču, takav san je obično nepovoljan predznak. Ovakav san je poruka da obratite više pažnje na ljude sa kojima provodite vreme i da izbegavate one koji su skloni nasilju ili čak i kriminalu. Ovakav san je ponekad predznak da ćete se uplesti u neke situacije u kojima sebe ne biste mogli da zamislite. Pazite kako se ponašate i kako reagujete na provokacije, jer vas to može skupo koštati.

Sanjati kako prekidate tuču: ako ste sanjali druge ljude kako se tuku i vi prekidate tu tuču, takav san govori da ste dobar ili loš medijator – tumačenje zavisi od toga da li ste u snu uspeli da prekinete tuču.

Sanovnik povreda u tuči: san u kom ste bili povređeni u tuči je odraz vašeg karaktera. Moguće je da ste osoba koja voli da se meša u tuđe stvari – iako to verovatno ne želite da priznate ni sebi ni drugima. Verovatno volite da delite savete drugim ljudima, čak i kad vam oni to ne traže. Ovakav san je poruka vaše podsvesti da promenite svoje ponašanje i budete taktičniji. Ako ne uspete da se promenite, ljudi će verovatno početi da vas izbegavaju ili da vam se otvoreno suprotstavljaju.

Tumačenje sna tuča između mlađe i starije osobe: san o tuči između mlađe i starije osobe je prilično loš znak i ukazuje na sukob autoriteta koji se odigrava u vašem okruženju i koji direktno utiče na vas na neki način.

Sanjati prijatelje kako se tuku: ako ste sanjali kako se vaši prijatelji tuku, takav san obično ukazuje na to da ćete morati da posredujete između njih na neki način i pomognete im da reše sukob koji imaju.

Sanjati kako čujete tuču: ako ste u snu čuli da se neko tuče, ali niste videli tuču, takav san je obično upozorenje na nepovoljan period koji vas očekuje i poruka da budete pažljiviji u svemu što radite i govorite.

Značenje snai dve životinje se tuku: ako ste sanjali dve životinje kako se tuku i bore, to znači da pokušavate da izbegnete da vas prijatelji uvuku u svoju svađu. Ne želite da držite stranu nikome i da upropastite svoj odnos sa bilo kojom od zavađenih strana.

Tumačenje sna dva psa se tuku: san u kome ste videli dva psa kako se tuku znači da ste u velikom emotivnom konfliktu. Ne možete da odlučite šta zaista želite i kako se osećate.

Da biste što tačnije protumačili san o tuči, veoma je važno da se prisetite kako ste se osećali u snu. Verovatno ste u snu bili zbunjeni, uplašeni, besni, uznemireni ili ljuti. Ako ste osetili veliki bes, verovatno osećate da vam neko ili nešto preti na javi.

Ako ste sanjali mnogo agresivnih osoba, to znači da treba da budete posebno oprezni u narednom periodu. Nemojte se otvarati ljudima jer verovatno imate nekog lažnog prijatelja koji samo čeka da vam nađe slabu tačku.

Ako ste sanjali tuču, ali je u snu neko drugi bio besan, to znači da ste možda na javi nekako uvredili tu osobu. Pokušajte da se setite da li ste učinili nešto što bi moglo da naljuti osobu koju ste sanjali, ili nekog na koga vas osoba koju ste sanjali podseća.

Uvreženo je verovanje da ovakvi snovi predstavljaju predznak – to znači da, ako ste sanjali tuču, možete da očekujete neku vrstu konflikta na javi. To ne mora biti tuča u klasičnom smislu, ali može biti veća svađa sa nekim ili unutrašnji konflikt sa kojim ćete se dugo boriti.

Published
Categorized as T
error: Content is protected !!