Sanjati tepih šta znači?

sanovnik tepih

Šta znači sanjati tepih? Tepih je u snovima obično simbol neprijatne realnosti sa kojom se svakodnevno suočavamo, ali nam istovremeno pruža i neku vrstu utehe. Da biste pravilno rastumačili ovaj san, razmislite o čitavom kontekstu sna, kao i o tome u kakvom je stanju bio tepih – to će vam pomoći da bolje shvatite poruku sna. U nastavku dajemo tumačenja za snove o tepihu koji se najčešće javljaju.

 Tumačenje najčešćih snova u kojima se pojavljuje tepih

Sanovnik kupovati tepih: ako ste sanjali kako kupujete tepih, to je obično predznak da ćete uskoro doći do nekog novca, koji ćete verovatno potrošiti na nešto što želite već duže vreme. Ti troškovi će vam verovatno poboljšati kvalitet života, makar na neko vreme.

Sanjati kako prodajete tepih: ako ste sanjali kako prodajete tepih, to obično znači da vas uskoro očekuje neko lepo putovanje.

Sanjati kako postavljate tepih u sobu: san u kome ste postavljali tepih u neku prostoriju obično predskazuje da čete uskoro napraviti neke velike planove koji će vam umnogome olakšati život. Možda razmišljate da uložite novac u nešto što će vam uštedeti dosta vremena, a dugoročno i dosta novca.

Sanjati kako izbacujete tepih iz kuće: san o tome kako izbacujete tepih iz kuće ili stana ukazuje na to da će se uskoro vaši pogledi na svet značajno promeniti. Konkretnije, neka velika promena će vas naterati da izađete iz svoje zone komfora i na neki način će vam se život okrenuti naopačke.

Sanjati kako umotavate tepih u rolnu: ako ste u snu umotavali tepih ili ga samo videli urolanog, to predskazuje iznenadne i velike promene u vašem životu. Uskoro ćete se suočiti sa situacijom gde ćete morati da promenite svoje stavove i mišljenja o nekim značajnim pitanjima, a možda čak i način života.

Sanovnik usisavati tepih: snovi o usisivaču i usisavanju tepiha govore o vašoj preokupaciji i/ili motivaciji da se konačno pozabavite svojim problemima jednom za svagda. Trenutno ste potpuno orijentisani na to da raščistite svoj život od svih problema koje imate, kao i od svih vrsta negativnosti. Želite da se otarasite loših navika i zastarelih ideja i da se dovedete u red i krenete ispočetka. Ako ste sanjali pokvaren usisivač, to govori o tome da ste izgubili tu motivaciju ili da jednostavno trenutno niste u stanju da učinite ono što ste zamislili – verovatno odlično znate šta želite da uradite sa svojim životom i na koji način treba da ga „pospremite“, ali iz nekog razloga trenutno niste u stanju to da uradite.

Sanovnik čistiti ili prati tepih: san u kom ste čistili ili prali tepih je povoljan predznak i govori o tome da ćete uskoro postići veću stabilnost na poslovnom planu. Ipak, da biste to postigli, morate da temeljno „počistite“ neke stvari i uverite se da u vašem radu nema nijedne jedine mrlje. Ako ste imali nekih konflikata sa kolegama ili klijentima, dajte sve od sebe da izgladite stvari. Ovakve promene će vam utrti put ka uspesima kakve niste mogli ni da zamislite.

Sanjati kako gurate nešto ispod tepiha: ovakav san je prilično jasan znak da na javi pokušavate nešto da gurnete pod tepih, odnosno da ignorišete neki problem i nadate se da će on nestati sam od sebe. U nekim slučajevima, ovakav san govori o vašoj površnosti u međuljudskim odnosima, ali i u radu, što vam može doneti dosta problema.

Tumačenje sna skup i luksuzan tepih: ako ste sanjali svileni ili persijski tepih ili neku drugu vrstu veoma skupog tepiha, to obično govori o tome da uživate u luksuzu i uticaju koji imate; međutim, to vas lako može odvesti u pohlepu i nerealna očekivanja.

Sanjati nov tepih:  san o novom tepihu obično govori o tome da ćete uskoro ući u nov projekat i da ćete pažljivim rukovođenjem uspeti da ga privedete kraju veoma uspešno.

Sanjati stari i izanđao tepih: ako ste sanjali star, iscepan ili izlizan tepih, to je upozorenje da se pripremite na težak period. Ako ste u dugovima, gledajte da ih se što pre rešite i pokušajte da uštedite makar nešto novca za „crne dane“.

Tumačenje sna mokar tepih: san o mokrom tepihu obično govori o vašoj pristrasnosti ili negativnom mišljenju koje imate o ljudima za koje smatrate da vam ugrožavaju „zonu komfora“. Te negativne emocije i misli mogu dovesti do toga da bez razloga razvijete loše odnose sa ljudima koji verovatno uopšte nisu toliko loši kao što mislite.

Sanjati prljav i isflekan tepih: san o prljavom i isflekanom tepihu govori o tome da temelji na kojima počiva vaš sadašnji život više nisu toliko stabilni. Moguće je da odbijate da se suočite sa nekim problemima. Ako nešto ne možete da rešite, pokušajte da prihvatite činjenicu da život nije uvek ružičast i da morate živeti i sa lošim stvarima koje vam se dešavaju s vremena na vreme.

Značenje sna otisci stopala na tepihu: ovakav san obično ukazuje na neočekivanu posetu koja vas verovatno neće obradovati.

Sanovnik vuneni tepih: vuneni tepih kao simbol u snu obično najavljuje probleme u porodičnim odnosima – verovatno je došlo do nekog nesporazuma i trenutno ste povređeni i vi i druga strana.

Sanjati magični tepih: ako ste sanjali kako letite na magičnom tepihu, to govori o vašoj jakoj želji da pobegnete od stvarnosti i gomile problema sa kojima morate da se suočite. Verovatno ste uplašeni i premoreni od svojih odgovornosti, veze i situacije na poslu. Smatrate da jedino neko čudo može doneti dovoljno velike promene koje bi vam rešile sve probleme koje imate.

Sanjati plavi tepih: plavi tepih u snovima obično predstavlja brz profit koji se stiče na ne baš pošten način. Možda ste na putu do brze i lake zarade i/ili boljeg položaja na poslu morali da „zanemarite“ neka pravila.

Sanjati crveni tepih: crveni tepih je obično simbol slave i moći. Verovatno ćete uskoro upoznati neke uticajne ljude i početi da provodite više vremena sa njima ili će vam neka životna promena doneti promenu društvenog statusa na bolje.

Sanjati zeleni tepih: zeleni tepih u snovima je najčešće predznak lepih vesti. Moguće je i da će vaša ljubavna veza krenuti mnogo boljim tokom.

Sanjati beli tepih: beli tepih je najčešće simbol porodične sreće i zadovoljstva u braku.

Sanjati žuti tepih: san o žutom tepihu se najčešće odnosi na vašu „zonu komfora“ koju čine vaši najbliži prijatelji i porodica. Okruženi ste ljudima na koje možete da se oslonite i koji će vam pružiti podršku kad god vam je to potrebno.

Published
Categorized as T
error: Content is protected !!