Sanjati kišu šta znači? Sanovnik kiša

sanovnik kisa

Šta znači sanjati kišu? Snovi o kiši obično predstavljaju pozitivna osećanja; ovakav san je često poruka da nastavite sa svojim životom, bez obzira na to šta se trenutno u njemu dešava. Sanjati kišu ponekad govori i o vašoj potrebi da nešto kažete. Ako ste sanjali jak pljusak, to je možda znak vašeg svesnog duhovnog razvoja.

Kiša često predstavlja i simbol naših emocija. Ovakvi snovi otkrivaju jaka osećanja i emocije. Ako ste sanjali jaku kišu, to može ukazivati na vašu depresiju. Ponekad je san o jakoj i neprijatnoj kiši simbol odbačenosti i odbijanja.

Sanjati jaku kišu i oluju obično otkriva vaš bes ili tugu. Ovakav san ukazuje na oslobađanje od negativne energije i emocija, ali i na pročišćavanje. Moguće je da se osećate „preplavljeno“ nečim. Veoma je važno da spoznate svoje emocije i da se suočite sa njima. San o kiši predstavlja i potisnute emocije od kojih ipak ne možemo da pobegnemo, tako da je najbolje da razmislite gde imate probleme – da li je reč o tenziji na poslu, u ljubavnoj vezi ili porodici?

Snovi o kiši se češće javljaju kod introvertnih osoba i to je odraz „zidova“ koje takve osobe podižu oko sebe kako bi se ogradili od drugih ljudi.

Sanjati kako ste čuli grmljavinu dok pada kiša, to je znak da ne obraćate dovoljno pažnje na potrebe drugih ljudi. Sanjati grmljavinu je često i znak besa koji osećate. Takođe, ovakav san pokušava da vam privuče pažnju na nešto veoma važno u vašem životu. Ako ste uz grmljavinu videli i munje, to ukazuje na uvid i prosvetljenje vezano za nešto. Sanjati munju govori i o nečemu što smatrate šokantnim. Ponekad je to povoljan znak i ukazuje na srećnu, ali kratku romansu koju ćete uskoro doživeti.

Ako ste posmatrali kišu kroz prozor, iz kuće ili stana, takav san govori da ne dozvoljavate sebi da u potpunosti osetite svoje emocije. Takođe, ovaj san je ponekad znak da ćete se uskoro suočiti sa poteškoćama. Nasuprot tome, san o tome kako stojite na kiši govori o tome da se potpuno prepuštate svojim emocijama.

Snovi o kiši ponekad govore o tome da vas je stres u životu potpuno savladao i da ne vidite izlaz niti da uviđate kako biste mogli da olakšate taj teret.

Sanjati kišu: snovi o kiši ponekad ukazuju na vašu tendenciju da se izolujete od ljudi i totalno zatvorite. Ovakav san može biti znak depresije i sličnih psiholoških problema koje trenutno doživljavate.

Ako ste sanjali kako stojite na kiši, obratite pažnju na to kakva je bila voda. Čista kiša je često predznak prijatnih susreta i sklapanja novih prijateljstava. Prljava kiša i blato su upozorenje na to da treba da izbegavate prazne priče, jer ćete lako biti uvučeni u neku vrstu ogovaranja.

Sanjati kako celu noć pada kiša i kako vam je noć duga i dosadna govori o tome da vam je život veoma monoton i da je možda vreme za neko osveženje i promenu.

Sanjati kako se šetate po kiši: ako ste sanjali kako se šetate po kiši, takav san može govoriti o tome da se previše oslanjate na okolnosti, spoljne faktore i druge ljude koji će vam pomoći u ispunjenju ciljeva, umesto da sami zapnete i odradite svoj deo posla. Upravo zbog toga se suočavate sa poteškoćama kada je neophodno da sami uradite nešto.

Sanjati kako igrate na kiši: ako ste sanjali da plešete na kiši, takav san je veoma povoljan predznak i ukazuje na sreću i radost. Ovakav san se često javlja kada sa zadovoljstovom pružate pomoć nekom prijatelju kako bi napredovao u karijeri.

Sanjati kako ste sa nekim na kiši: ako ste sanjali da ste bili sa nekim na kiši, takav san ukazuje na probleme sa kojima bi se osoba koju ste sanjali mogla suočiti u bliskoj budućnosti. Njemu ili njoj će verovatno dobro doći vaša pomoć u rešavanju tih problema, ili makar vaš savet.

Sanjati jaku kišu: ako ste sanjali pljusak i jaku kišu, to je znak dobrih i lepih stvari koje će vam uskoro doći u život i učiniti vas veoma srećnim.

Sanjati jaku kišu i oluju: ako ste sanjali da ste se našli u sred kiše i oluje, tokom grmljavine i jakog vetra, takav san je obično predznak loših i problematičnih događaja, koji bi vam mogli izazvati ogromno razočarenje u bliskoj budućnosti. Ovakav san obično nagoveštava period frustracije i nezadovoljstva razvojem događaja u vašem životu. U nekim slučajevima, ovaj san govori o velikim gubicima, najčešće novčanim; međutim, ako ste već u veoma lošem materijalnom stanju, ovakav san može imati obrnuto značenje, te se uskoro možete nadati i nekom neočekivanom dobitku.

Sa psihološkog aspekta posmatrano, ovaj san ukazuje na oslobađanje potisnutog besa i agresije. Takođe, ovakav san može govoriti i o emotivnoj turbulenciji ili nekom konfliktu sa bliskom osobom koji ne znate kako da rešite.

Sanjati hladne kišne kapi: ako ste u snu osetili na koži hladne kapi kiše, ili vam je kiša natopila odeću, takav san je upozorenje da obratite više pažnje na svoje zdravlje. Ovaj san može biti upozorenje na bolest u bliskoj budućnosti. Takođe, ovakav san može govoriti i o nekoj ozbiljnoj situaciji u vašem životu koju što pre morate rešiti.

Sanjati tamne kišne kapi: ako ste sanjali tamne kišne kapi, to je upozorenje na ljude koji pokušavaju da vam unište reputaciju tako što šire neistine o vama.

Sanjati teške kišne kapi: ako ste sanjali teške kišne kapi kako padaju po vama ili gledate kako padaju na zemlju i prave buku, takav san ukazuje na to da ćete uskoro sresti neku osobu iz prošlosti koja će vam probuditi loša sećanja i znatno vas uznemiriti.

Sanjati kako ne osećate kišu: ako ste sanjali kako stojite napolju i pada kiša, ali je vi ne osećate, takav san je odličan predznak i govori o generalnom uspehu; ako imate zdravstvenih problema, ovakav san govori o ozdravljenju.

Sanjati iznenadnu, hladnu kišu: ako ste sanjali kako vas je uhvatio iznenadni pljusak i hladno vam je, takav san je poruka da treba više da se oslonite na sebe i svoje umeće u postizanju ciljeva, a ne na čistu sreću.

Sanjati toplu kišu: ako ste sanjali kako stojite na toploj kiši, takav san je odličan znak i govori o tome da su bolja vremena na vidiku.

Sanjati kišu i vetar: ako ste sanjali kišu i jak vetar, takav san je podsetnik da ne obraćate pažnju na sitnice. Možda se previše opterećujete i pokušavate da uradite mnogo stvari za kratko vreme, ali sve to dovodi samo do mnogo stresa bez ikakvog razloga. Nađite vremena da se opustite i pokušajte da preuredite svoj raspored kako biste se makar malo rasteretili.

Sanjati slabu kišu: ako ste sanjali samo slabu kišicu, takav san govori o tome da nalazite izgovore i opravdanja za neke svoje postupke koji bi mogli povrediti nekoga, ali to uopšte ne radite svesno. Razmislite šta se trenutno u vašem životu dešava i kako vaši postupci utiču na ljude oko vas.

Sanjati kako kiša pada po sunčanom danu: ako ste sanjali da pada kiša uprkos tome što je dan sunčan, takav san je znak neke radosne vesti ili događaja u bliskoj budućnosti.

Sanjati kišu i sunce u isto vreme: ako ste sanjali kako kiša pada dok sunce sija, takav san je izuzetno povoljan znak koji govori o velikoj sreći, možda čak i na lutriji. U svakom slučaju, ovo je predznak veoma lepih događaja i perioda sreće i spokoja.

Sanjati oblačno nebo i kišu: ako ste sanjali tmurno nebo, ogromne oblake i kišu, to je relativno loš predznak i ukazuje na neslaganja i konflikte koje biste mogli isprovocirati upravo vi svojim rečima ili delima.

Sanjati kišu, iako nema oblaka: ako ste sanjali kišu, iako ne vidite nijedan kišni oblak, takav san je obično znak nekih dobrih promena u vašem životu.

Sanjati neočekivanu kišu: ako ste sanjali pljusak koji je počeo iznenada, takav san je često poruka da ćete biti deo nekog neočekivanog i neobičnog događaja i da ćete tu steći nove poznanike i prijatelje.

Sanjati dugu posle kiše: ako ste sanjali dugu, takav san je očito dobar znak koji ukazuje na sreću i zadovoljstvo, kao i na pozitivne promene koje vas uskoro očekuju.

Sanjati kako pada kiša, ali vas ne kvasi: ako ste sanjali kako stojite na kiši, ali se uopšte niste pokvasili, to je povoljan znak koji govori da ćete uspeti da izbegnete neke prepreke i neprilike koji prete da ugroze vašu karijeru. Ovakav san je znak uspeha koji vas čeka.

Sanjati kako ste se pokvasili na kiši: ako ste sanjali kako stojite na kiši i potpuno ste mokri, to nije dobar znak. Ovakav san je obično predznak bolesti ili gubitka nečega što vam je veoma vredno.

Sanjati druge ljude kako se kvase na kiši: ako ste u snu posmatrali druge ljude kako kisnu, takav san je dobar znak koji govori o tome da imate pouzdane prijatelje kojima možete verovati u svakom pogledu.

Sanjati kako se krijete od kiše ukazuje na to da ste razumna osoba i da maksimalno izbegavate nepotrebne probleme kad god je to moguće. Znate kako da se izborite sa kojom vrstom ljudi, a vaši prijatelji i bliske osobe znaju da ste pouzdana osoba na koju se uvek mogu osloniti.

Sanjati kako se krijete od kiše u kući: ovakav san govori o tome da ćete se uskoro suočiti sa nekom teškom i neprijatnom situacijom – razmislite na kom polju bi mogao iskrsnuti problem i pokušajte da se što bolje pripremite za to.

Sanjati kišnu kabanicu: ako ste sanjali kako nosite kaput da biste se zaštitili od kiše, takav san govori o vašoj sposobnosti da se zaštitite od loših i negativnih stvari u životu. Moguće je da je to znak i da ste konačno počeli da se suočavate sa svojim emocijama koje vas odavno muče.

Ovakav san ponekad predstavlja i umešanost u skandal.

Ako ste sanjali kako nosite kišnu kabanicu iako ne pada kiša, takav san je samo odraz vašeg karaktera i toga da ste pripremljeni za doslovno svaku situaciju. Moguće je da je to znak da se plašite loših stvari ili generalno pesimističnog stava u životu.

Sanjati kako bežite od kiše iako ste se već pokvasili i hladno vam je obično znači da zatvarate oči pred nekim problemom i da se pravite da on ne postoji, što može imati samo negativne posledice.

Sanjati kišu i grad je nepovoljan znak i upozorenje da je najbolje da na neko vreme odložite sve poslovne planove – grad uvek simboliše prepreke.

Sanjati kišu meteora ukazuje na brojne probleme i prepreke sa kojima se suočavate u životu.

Published
Categorized as K
error: Content is protected !!