Sanjati kišobran šta znači?

sanovnik kisobran

Šta znači sanjati kišobran? San o kišobranu se obično odnosi na emotivnu sigurnost – moguće je da pokušavate da stavite neku vrstu štita na svoje emocije ili pokušavate da se zaštitite od nekih spoljnih događaja koji bi mogli loše uticati na vas.

U nastavku ćemo objasniti značenja najčešćih snova u kojima se kao jedan od glavnih simbola pojavljuje kišobran.

Sanovnik – tumačenje i značenje najčešćih snova u kojima se pojavljuju kišobrani

Sanjati kišobran bez nekog posebnog konteksta govori o tome da je vrlo moguće da će uskoro neko zloupotrebiti vašu dobrotu.


Sanovnik otvoren kišobran

Sanjati kako hodate po kiši sa otvorenim kišobranom, posebno ako vam je san generalno ostavio negativan i mučan utisak, ukazuje na vaša osećanja depresije i duboke potištenosti. Šta god da vas muči, pokušajte to da rešite, jer ćete samo dublje tonuti u depresiju. Ovakav san ponekad govori i o neuzvraćenoj ljubavi.

Sanjati otvoren kišobran u zatvorenom prostoru: ako ste sanjali otvoren kišobran u sobi, to ukazuje na značajan susret u bližoj budućnosti koji će vam probuditi jake emocije.

Sanjati kako otvarate kišobran znači da ste trenutno u mogućnosti da zadovoljite sve potrebe svoje porodice – kako materijalne, tako i emotivne. Sanjati kako pokušavate da otvorite kišobran, ali ne možete je znak da će vam biti potrebna pomoć od rođaka ili člana porodice. Sanjati otvoren kišobran je najčešće predznak lepih stvari, unutrašnjeg mira i spokoja. Ovakav san najčešće govori o tome da ćete uspešno rešiti neke probleme koji vas muče.


Sanovnik zatvoren kišobran

Sanjati sklopljen kišobran: ako ste sanjali sklopljen kišobran i kako ga ne otvarate uprkos tome što pada kiša, to je simbol vaših neispunjenih emotivnih potreba. Još uvek niste spremni da se suočite sa svojim osećanjima i priznate sebi neke svoje emocije.


Sanovnik izgubiti kišobran

Sanjati kako ste izgubili kišobran: ako ste sanjali kako ste izgubili kišobran, to može ukazivati na neki problem na mestu koje ste sanjali kao značajno, tj. na kom ste u snu izgubili kišobran. Na primer, ako ste izgubili kišobran u kancelariji ili na putu do posla, to ukazuje na vašu emotivnu nesigurnost vezanu za posao. Izgubljen kišobran u snovima ukazuje i na osećaj napuštenosti. Moguće je da ste se udaljili od neke bliske osobe ili da ste prekinuli neki odnos koji vam je bio jako značajan.


Sanjati kako držite kišobran: san o tome da držite kišobran ukazuje na to da ste spremni da se suočite sa svojim teškim osećanjima. Verovatno ste odlučili da trajno razrešite neke emotivne traume koje vas duže vreme muče.

Sanjati kako kupujete kišobran: ako ste sanjali da kupujete kišobran, to je jasan znak da osećate da ćete se vi ili neko drugi uskoro emotivno slomiti. Moguće je da neko blizak vama trenutno prolazi kroz tešku emotivnu krizu i vi mu slušite kao „rame za plakanje“ i podrška u teškim momentima.

Sanjati kako kradete kišobran: ovakav san je upozorenje da svojim bezobzirnim ponašanjem i sebičnošću možete nekome slomiti srce. Mogući su problemi sa porodicom ili nekom bliskom osobom.

Sanjati kako letite uz pomoć kišobrana: san o letenju sa kišobranom ukazuje na to da ćete uskoro uživati u nekom uspehu. Ipak, morate se pripremiti i na izazove koji dolaze sa takvim uspehom. Iznenadni i nagao uspon ne podrazumeva stabilnost, tako da vam se može desiti da veoma brzo „padnete sa trona“.

Sanjati polomljen kišobran: san o polomljenom kišobranu ukazuje na to da će vas uskoro zadesiti neke neprijatne promene, a da ćete vi biti nespremni na takve probleme. Ovakav san je ponekad i slika vaše usamljenosti – moguće je da se trenutno osećate kao da nemate gde da odete niti kome da se obratite, niko vam ne uliva osećaj sigurnosti.

Sanjati kišobran koji propušta vodu: ovakav san je najčešće predznak finansijskih poteškoća koje proizilaze iz toga što niste na vreme osmislili efikasnu strategiju u poslu ili zato što niste napravili neku vrstu fonda za „crne dane“. Moguće je i da zbog vaših grešaka i previda novac „curi“ na sve strane, bilo na poslu, bilo na privatnom planu.

Sanjati zakrpljen ili ušiven kišobran: ako ste sanjali zakrpljen ili ušiven kišobran, takav san govori o nekoj vrsti neslaganja u porodici. Kišobran koji je star i očigledno popravljan je znak upozorenja – trebalo bi da poradite na popravljanju svojih odnosa i komunikacije sa ostalim članovima porodice kako biste održali emotivnu stabilnost u teškim vremenima.

Sanjati kako držite kišobran drugoj osobi: ako ste u snu držali kišobran dok druga osoba hoda ispod njega, to je znak emotivne podrške koju ćete dobiti od te druge osobe. Kad vam je potrebna bilo kakva vrsta pomoći, nemojte se ustručavati da je potražite. Verovatno ćete se iznenaditi kada uvidite koliko je ljudi spremno da vam da podršku i savet tokom teških vremena.

Sanjati da ste pokisli, iako ste imali kišobran govori o tome da ćete se neprijatno iznenaditi kada za učinjenu uslugu dobijete samo nezahvalnost.

Sanjati beli kišobran: beli kišobran je u snu simbol sreće u ljubavnoj vezi, a često i predznak putovanja.

Sanjati crni kišobran: san o crnom kišobranu se odnosi na loše promene koje će vas uskoro zadesiti. Budite defanzivni i dajte sve od sebe da se zaštitite u svakom, a posebno u emotivnom smislu. Verovatno već predosećate šta se sprema i znate odakle vreba opasnost – zato je najbolje da se pripremite na teška vremena i moguće nevolje.

Sanjati crveni kišobran: crveni kišobran govori o tome da nema potrebe da brinete o svojim emotivnim potrebama. Trenutno ste veoma „zagrejani“ za neku stvar – ako se budete dovoljno trudili, verovatno ćete je i dobiti.

Sanjati žuti ili zlatni kišobran: ovakav san je znak zaštite i profita.

Sanjati plavi kišobran: plavi kišobran u snu je obično upozorenje na ljude koji su ljubomorni na vas. Čuvajte svoje tajne i pokušajte da procenite ko je to u vašem okruženju ko vam ne misli dobro.

Sanjati svileni kišobran ili suncobran: svileni kišobran ili suncobran ukazuje na velik profit i novčani dobitak. Verovatno će sa finansijskim boljitkom doći i promena društvenog statusa, odnosno penjanje na društvenoj lestvici.

Sanjati providan kišobran: ovakav san je jasan znak da ste generalno zaštićeni od nevolja koje bi vas mogle snaći, ali da ste ipak u stanju da ih na vreme predvidite.

Published
Categorized as K
error: Content is protected !!